論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

成日四圍傾,等放學傾,同小朋友去遊樂場任得佢走來走去爬上爬落,街市,商場.......最憎係帶住小孩過馬路時,危險嫁嘛

別墅

原文章由 yau2012 於 07-10-19 23:45 發表
成日四圍傾,等放學傾,同小朋友去遊樂場任得佢走來走去爬上爬落,街市,商場.......最憎係帶住小孩過馬路時,危險嫁嘛
你個maid咁過份,你又唔可以突然唔比佢用. 印 or bun ?? 如果係印就同公司講, 講都無用就炒咗佢啦.費事夜長夢多. 我個maid請之前我要講明唔准用電話,點知做咗一年佢買咗個電話返嚟,咁我話要收起,佢問我點解,我話請之前講喎.佢再問我點解,我唔啋佢,我好嬲但又驚佢對我小朋友不利,第=日同佢講只准訓覺時間同放假用.不過完約我都唔要佢,你就要諗吓啦.我見好多maid掛住傾电話而唔理小朋友,有D仲衰到一路傾一路拖小朋友行街過馬路,唉.我都好驚.

大宅

原文章由 Tiffany1215 於 07-10-20 01:45 發表
你個maid咁過份,你又唔可以突然唔比佢用. 印 or bun ?? 如果係印就同公司講, 講都無用就炒咗佢啦.費事夜長夢多. 我個maid請之前我要講明唔准用電話,點知做咗一年佢買咗個電話返嚟,咁我話要收起,佢問我點解,我話請之 ...

我用緊印,已知會佢放假及bb睡覺才可用電話,佢都ok(因我係全職mama);只係通街見d姐姐咁有感而發:-P

首頁

尾頁

跳至