美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

Nuskin 180請問邊度有得賣呢? 有無得收毛孔o家?
應當一無掛慮, 只要凡事藉著禱告祈求和感謝, 將你們所要的 告訴神. 神所賜出人意外的平安, 必在基督耶穌裏保守你們的 心懷意念. (腓立比書四章6-7節) :-D

子爵府

傳銷野......一係入會, 一係搵會員帮手買. 我同事係會員, 佢話佢亞媽用左效果好好喎.

我就未用過喇~~

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

韓國妹,
180 都唔平. 如果係用開就入會 (平好多).
我都入了會for自己用(未用過180, 通常用磨砂膏).

原文章由 韓國妹 於 07-10-30 12:14 發表
Nuskin 180請問邊度有得賣呢? 有無得收毛孔o家?
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

民房

請問180係咩嚟㗎?好唔好用?我大姑奶係member,如果係好嘢,我就要請佢攞支嚟用吓!

男爵府

環保接龍勳章

我係會員,但係我冇用過180. 我妹妹及朋友們用過話好正. 我妹妹有做自動購貨. 重可以平d. 如果你想買的話. 我可幫你托妹妹買。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

民房

i think this is a super great product. Almost with instant effect.

大宅

我本身皮膚勁乾, 唔上粉, 用左一個星期, 覺得勁正, 立即有效果, 我極力推薦!

大宅

how much??
原文章由 Harry媽 於 07-10-30 23:36 發表
我係會員,但係我冇用過180. 我妹妹及朋友們用過話好正. 我妹妹有做自動購貨. 重可以平d. 如果你想買的話. 我可幫你托妹妹買。

禁止發言

公爵府

我都用緊, 真係幾好用, 皮膚滑咗好多

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我係會員 (係用家, 唔係傳銷商賣廣告) 180出左好多年, 講真比其他名牌佢唔算好貴.因為一套已經包括日霜+晚霜+洗臉+爽膚水,我自己用過5-6套.不過如果毛孔大同有紋,用7-10日左右,真係好明顯見倒收細同效果.如果想買可以借個會員號你買!

首頁

尾頁

跳至