嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

我亞b 今日(柯)佐2次(kk),但d(kk)2次都係青色.
地話會5會係_嚇親_ 呢?
如果真係點算好呢
請各位比D意見

複式洋房

回覆 #1 ykcheng 的文章

我媽咪話bb疴d屎綠色就係嚇親, 老人家會比保嬰丹佢食囉

大宅

原文章由 ykcheng 於 07-11-4 01:22 發表
我亞b 今日(柯)佐2次(kk),但d(kk)2次都係青色.
你地話會5會係_嚇親_ 呢?
如果真係點算好呢
請各位比D意見

請問妳的BB有多大?是否喂緊人奶?若是,柯青色的大便是不出奇的,因為我個BB也是這樣,只要吃正常,睡正常,精神並無異樣便可以了。

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 ykcheng 於 07-11-4 01:22 發表
你地話會5會係_嚇親_ 呢?
如果真係點算好呢
請各位比D意見

睇有一期baby-mo介紹bb便便, 青色正常bor... 只有紅黑白有問題。

別墅

我阿b如果食左blueberries..d ngng都係墨綠色個bor. 如果冇咩唔舒服.我諗冇問題既. 但如果太擔心.咪去睇下醫生或者可以打去健康院問下.

[ 本文章最後由 kcheung19 於 07-11-8 12:00 編輯 ]

複式洋房

如果真係嚇親,仲有其他symptom如會訓唔安啦,及唔肯合上眼睛。或者會成日從夢中驚醒 (會尖叫及喊不停,面容辛苦)。
噤俾佢食保嬰丹啦. 仲有抱到佢訓到好"林"先放佢落床. 及多啲捉住佢隻手。就會好好多架啦. 我見我奶奶都係噤樣 hum我個囡...又真係好work.. 不過要好多心機呢!

複式洋房

不過青色ngng係好正常,我個女都係青色ngng..我昨天見醫生問.佢都話如果係 黑或紅先有好大問題

首頁

尾頁

跳至