自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我試咗~打開時~好大陣榴槤味~味道都OK~
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

大宅

咦~~甘得意!
我太燥,吾食得真榴槤,一陣買黎頂o下癮先!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

下~~~ 新出架???

原文章由 a961115 於 07-11-7 16:46 發表
我試咗~打開時~好大陣榴槤味~味道都OK~

大宅

咁得意, 試下先

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 大眼肥妹 於 07-11-7 05:09 PM 發表
我之前見到都心大心細想買黎試下,但又驚唔好食,依家有人試過話正咁我都去買番包食下先.

原來好食早知我都買啦.... 星期日去華潤見到做特價唔記得幾$/2包, 但係見做特價又無人買, 個架係滿唸住唔好食所以無買.

子爵府

都唔算新出.........我就覺得好好食......陣榴槤味都好似 ......但一睇個成份表.....原來係不含任何榴槤既......D榴槤味係較出嚟架 ......而家間中食吓就當自己食過榴槤架喇

複式洋房

回覆 #1 a961115 的文章

Goooooood taste !

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

真係想try bor!!!

民房

上次去supermarket見到都想買,但又怕唔好食...不過食威化一樣咁熱氣呀!

大宅

原文章由 catjeffcat 於 07-11-7 17:17 發表

原來好食早知我都買啦.... 星期日去華潤見到做特價唔記得幾$/2包, 但係見做特價又無人買, 個架係滿唸住唔好食所以無買.

屋企留下間華潤$6~其他味要$8~
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

男爵府

等我都去買返2包食下先!

珍珠宮

係, 試吓先.

珍珠宮

都出咗快一年了,只不過唔係間間超市有,仲要係時時無貨,好難買到,好好味架,一打開就係以為買了個榴槤返屋企,哈哈!可惜想買都無,都唔係長期有呢個味道出!

侯爵府

真係未見過, 可能冇留意, 一陣去睇下先得~ thx~

大宅

醒目開學勳章

我之前0係bk都見到有人post話出咗呢隻味0既威化餅, 但係去百x同惠x都唔見有, 係咪淨係得華x有咋? 可以0係邊度搵到?
原文章由 up88 於 07-11-8 12:17 發表
都出咗快一年了,只不過唔係間間超市有,仲要係時時無貨,好難買到,好好味架,一打開就係以為買了個榴槤返屋企,哈哈!可惜想買都無,都唔係長期有呢個味道出! ...
BABY FACE          HONEY BABY

珍珠宮

原文章由 fslwkl 於 07-11-8 12:37 發表
我之前0係bk都見到有人post話出咗呢隻味0既威化餅, 但係去百x同惠x都唔見有, 係咪淨係得華x有咋? 可以0係邊度搵到?

我都係在惠康買架,但一年裡只見過兩次有得出售呢隻味,很多人到現在都未聽過有呢隻味一D都唔出奇,因真係好難買到,或許好運你遇上買到一次,可能要等一年後先再遇到,我都係咁,哈哈,一年前好運第一時間買來試,想再買已從沒有見過了,很多間都沒有,差不多9個多月後再又在惠康重遇了,不到一天又失縱了,所以都唔係咁容易遇到!

洋房

哇~~~~~ 真係諗都無諗過會有 榴槤味餅乾, 雖然我本身就超怕榴槤, 但聽見連呢樣都出埋, 真係不得不配服香港人既商業頭腦, 嘉頓咁多年真係好多唔同口味都出過, 家陣連榴槤都有, 可能遲D好似台北有間雪糕店咁, 自家制豬腳味雪糕:tongue:

大宅

我覺得嘉頓d威化餅越黎越唔好食..
花生味太甜..

珍珠宮

醒目開學勳章

好味道!通常唔知幾時出, 試過見到,一次買咗十包返屋企慢慢食

首頁

尾頁

跳至