想生BB

跳至

首頁
12345...62

尾頁

大宅

大家可以分享下邊日dodo,之後食咩,有咩秘決,大家仲可以一路傾到due date,希望到時齊齊bingo啦!
我琴晚紅啲深粗,今晚9點都仲有哈哈笑,dodo左一次,預期聽日或後日排,你地呢?

大宅

引用:大家可以分享下邊日dodo,之後食咩,有咩秘

原帖由 babimom 於 14-06-12 發表
大家可以分享下邊日dodo,之後食咩,有咩秘決,大家仲可以一路傾到due date,希望到時齊齊bi ...
我尋晚紅d開始深,再驗有哈哈笑,尋晚dodo,諗住今晚黎多野
今個cycle用左conceive plus, dodo完對腳浪牆一個鐘

大宅

引用:Quote:原帖由+babimom+於+14-06-12+發表大

原帖由 karyee22 於 14-06-12 發表
我尋晚紅d開始深,再驗有哈哈笑,尋晚dodo,諗住今晚黎多野
今個cycle用左conceive plus, dodo完對腳浪牆一 ...
你仲有無繼續check哈哈笑或紅啲?好多人係要轉淺先排㗎,你唔好miss呀!
我今朝驗都仲有哈哈笑,11號晚做左一次,一陣去照,睇下幾時排,加油呀!到時可能一齊bingo架 !

大宅

回覆:有無jm12-14號排卵?入黎傾下~

有無人都呢幾日排卵?傾下丫

大宅

引用:Quote:原帖由 karyee22 於 14-06-12 發表我

原帖由 babimom 於 14-06-13 發表
你仲有無繼續check哈哈笑或紅啲?好多人係要轉淺先排㗎,你唔好miss呀!
我今朝驗都仲有哈哈笑,11號晚做左 ...
今朝都仲有哈哈笑,無晒紅d未寄到黎
尋晚無do,今朝先do
好攰啦,再補都無力

男爵府

回覆 karyee22 的帖子

晨早樓樓DO......

男爵府

我都應該係呢幾日排,
唔記得帶紅D返工~冇得CHECK><
要夜晚先知咩環境

大宅

引用:回覆 karyee22 的帖子晨早樓樓DO......

原帖由 sostepa 於 14-06-13 發表
回覆 karyee22 的帖子

晨早樓樓DO......

尋晚眼訓我唔想do
唯有早啲起身do

大宅

引用:Quote:原帖由+babimom+於+14-06-13+發表你

原帖由 karyee22 於 14-06-13 發表
今朝都仲有哈哈笑,無晒紅d未寄到黎
尋晚無do,今朝先do
好攰啦,再補都無力
你就好!今朝補左!我岩岩照我排左呀!救命呀!我老公而家開岩會,好後悔今朝無做,而家好緊張

大宅

引用:Quote:原帖由+sostepa+於+14-06-13+發表回

原帖由 karyee22 於 14-06-13 發表
尋晚眼訓我唔想do
唯有早啲起身do
你就好,我可能又miss!

別墅

引用:我都應該係呢幾日排,唔記得帶紅D返工~冇得C

我都應該係呢幾日排,
唔記得帶紅D返工~冇得CHECK><
要夜晚先知咩環境
我照計都應該依兩日排,不過尋晚check 仲係得淺缐,我又係無帶紅d返工要今晚check 先知,不過到依家都無咩蛋清,好奇怪

複式洋房

我都係呢幾日排...我day 20左右先排..遲好過無得排

別墅

我應該今日排, 今朝50%深, 2點幾再CHECK已經變淺左, 希望今晚仲可以DODO多次...

我呢個星期已經交左3次功課, 分別係9 / 10 / 12

男爵府

回覆 gmail.com 的帖子

呢幾日領略到 未必個個人都有蛋清 (OR 有時忽略左)
同埋不是在有蛋清期間排卵, 而係之後先排卵

男爵府

回覆 cara37hk 的帖子

其實排卵後, 粒卵會生存幾耐??

別墅

引用:回覆+gmail.com+的帖子呢幾日領略到+未必個

我之前不嬲排前有蛋清架,但到今日都未見有,所以諗可能今次排卵會遲曪

大宅

引用:我應該今日排,+今朝50%深,+2點幾再CHECK已

原帖由 cara37hk 於 14-06-13 發表
我應該今日排, 今朝50%深, 2點幾再CHECK已經變淺左, 希望今晚仲可以DODO多次...

我呢個星期已經交左3次功 ...
我都係今日排!我而家飛的返去趕工!我可能今朝或半夜,我11號交左一次,應該無用,希望我仲趕得到 !

大宅

引用:回覆+cara37hk+的帖子其實排卵後,+粒卵會生

回覆 cara37hk 的帖子

其實排卵後, 粒卵會生存幾耐??
最佳6小時

大宅

引用:回覆+gmail.com+的帖子呢幾日領略到+未必個

大部份人之後先排,亦有人排後仲有拉絲,無一定㗎

男爵府

回覆 babimom 的帖子

咁短暫 -︿-

希望今晚返家仲係深控啦

首頁
12345...62

尾頁

跳至