跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

大家有咩評價呢?好唔好嫁?

男爵府

畀面勳章

回覆:進聞課室(柏麗27-F)

佢主力係中文同普通話,我仔係度學左半年,考左kpcc初級試,上課有趣生動,阿仔學得幾好,認多左中文字

大宅

呢間無水牌架,除非你識人係樹讀,5係都5知有呢間

大宅

呢間好似係介紹形式

男爵府

個人覺得幾好。因為會教拼音,而且可以安排在其課室考KPCC,不用自己上網報,又不用特意出九龍考,減少小朋友\"協\"場問題

男爵府

回覆 piglet_be 的帖子

佢係KPCC指定試場? 我女都去左問課程想讀KPCC, 老師話要先學左拼音先

公爵府

2020勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

引用:回覆 piglet_be 的帖子佢係KPCC指定試場

原帖由 kwan_0128 於 14-06-21 發表

佢係KPCC指定試場? 我女都去左問課程想讀KPCC, 老師話要先學左拼音先 ...
起碼學左3個月拼音,之後先教kpcc課程再考試嫁。

男爵府

回覆 yuensiu 的帖子

你小朋友都係到讀緊呀? 老師教得好嗎
我見老師好似幾好, 好客氣

男爵府

引用:回覆 piglet_be 的帖子佢係KPCC指定試場

原帖由 kwan_0128 於 14-06-21 發表

佢係KPCC指定試場? 我女都去左問課程想讀KPCC, 老師話要先學左拼音先 ...
唔可以話係指定試場,只是集齊足夠人數,便可請考官親身到場,所以價錢會貴啲。我記得我要俾380,但如果自己出九龍考,就300

男爵府

是先學拼音架,而且會教埋中文字。梁老師好好,我個小朋友成日都話要繼續學,佢話上堂好好玩。

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 kwan_0128 於 14-06-21 發表

原帖由 piglet_be 於 14-06-21 發表
唔可以話係指定試場,只是集齊足夠人數,便可請考官親身到場,所以價錢會貴啲。我記得我要俾380,但如果自己出 ...
我有興趣,請問學費點計,幾歲可以開始學 謝謝

男爵府

畀面勳章

回覆:momoakira 的帖子

一般都係k2開始學,拼音班@110,kpcc班@125

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

引用:一般都係k2開始學,拼音班@110,kpcc班@125

原帖由 chilongma 於 14-06-21 發表
一般都係k2開始學,拼音班@110,kpcc班@125
謝謝你 請問有冇佢既電話號碼 thanks

男爵府

引用:Quote:原帖由 chilongma 於 14-06-21 發表

原帖由 momoakira 於 14-06-21 發表
謝謝你 請問有冇佢既電話號碼 thanks
check pm

momoakira  thanks  發表於 14-6-22 08:26

珍珠宮

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:大家有咩評價呢?好唔好嫁?

原帖由 cmyyeung 於 14-06-20 發表
大家有咩評價呢?好唔好嫁?
梁老師已經搬咗去柏麗26/F,2605室了!

大宅

回覆:kwan_0128 的帖子

細佬返去都好開心架,我仲叫梁老師惡d對佢添

複式洋房

回覆:piglet_be 的帖子

ok la

子爵府

回覆:mjtc 的帖子

我仔k1已經開始學,亦已考咗初級試

大宅

會唔會好多人要wait好耐先有得讀?

大宅

請問而家即係係26/F定27/F?

首頁

尾頁

跳至