親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆:bobbytam88 的帖子

我今年新年住呢間家庭房。,間房又大又舒服,但交通不便,搭地鐵行好遠。因我們有小朋友。出入都坐的士,都沒有問題。酒店附近沒有地方可以行,只得小小食店。唯一好處有機場巴士到。如有小朋友同行。房間真係好好。

禁止訪問

引用:我今年新年住呢間家庭房。,間房又大又舒服

複式洋房

回覆:有冇人住過 首爾 Fraser Place Central, Seoul?

近市廳站同首爾站,分別都係行10分鐘左右

禁止訪問

複式洋房

新淨架,房間乾淨,有個小朋友玩的playhouse,早餐就唔知喇,無食過

bobbytam88  thx  發表於 14-6-25 01:02

大宅

2020勳章

剛剛6月頭住過, 房間都好新, 又大, 又舒服, 我係住One Bedroom Super Deluxe (仲有2個tiolet), 因為同埋22個月BB去, 所以要搵間大地方, 又可以煮野食既service apartment. 地鐵站我係City Hall (市廳)出, 行去酒店around 10 minutes. 不過附近真係冇咩shopping既地方. 最近可以行去Seoul station既lotte mart & Lotte outlet, 都係15 minutes. Breakfast 就未試過, 去好多地方都好方便, 又唔駛點轉線. 我下次都會住lee間.

大宅

請問是否每天都有housekeeping 執房?
TKs!

大宅

mr_juicy 發表於 14-6-27 17:17
剛剛6月頭住過, 房間都好新, 又大, 又舒服, 我係住One Bedroom Super Deluxe (仲有2個tiolet), 因為同埋22 ...

如果住5 DAYS, 是否房間的垃圾就放在房間5 DAYS? 沒人清查理?

TKS!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題