美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

果日試左fancl既護膚系列,想以後都轉用fancl,但實在太細支,貴,有冇人知道邊度買便d or日本代購

男爵府

回覆:kalam0806 的帖子

做vip買野有九折
佢愈黎愈貴我已經少買

男爵府

2020勳章

回覆 kalam0806 的帖子

局買找85折d JM, 因實用左他們, 有明顯改善 ^^

複式洋房

回覆 duckmouth 的帖子

唔明

男爵府

2020勳章

因真是用左skin 好左好多, 所以貴都要局買, haha

大宅

duckmouth 發表於 14-6-23 09:39

因真是用左skin 好左好多, 所以貴都要局買, haha

same same, i spend a lot on Fancl every month

男爵府

2020勳章

silent_audrey 發表於 14-6-23 10:13
same same, i spend a lot on Fancl every month

是啦, 轉過其他又不OK, 用完毛孔大到爆, 轉番Fancl 先收番細, 但真是超貴超細支 T_T

大宅

回覆:duckmouth 的帖子

我都用左好多年fancl,成日覺得佢貴轉其他牌子,但到最後又係買返佢d product用

珊瑚宮

2020勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

silent_audrey 發表於 14-6-23 10:13

一SET野為起每個月要幾多錢左右?

子爵府

陪月勳章

回覆:fancl無添加好正

後生還可以,年紀大的話我覺得唔夠(身邊有兩個用fanxx嘅朋友都殘得好快)

vet  agree  發表於 14-7-16 00:04
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

男爵府

2020勳章

Pollyowen 發表於 14-6-23 12:53
一SET野為起每個月要幾多錢左右?

Toner + essence + lotion, 不用eye cream, 因他們我產品可用eye too, 大概$700一個月左右 T_T

joyce02  哇, 都幾貴喎  發表於 14-7-15 16:02

大宅

如果有朋友去開日本可以托佢地買, 日本會平好多 ga .

cffw  X2  發表於 14-7-1 00:42

伯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

請問佢而家tense up幾錢?

大宅

我都想試tense up, 請問有冇人試過可以分享下

子爵府

2020勳章

引用:我都想試tense up, 請問有冇人試過可以分享

原帖由 火柴人kiki 於 14-06-23 發表
我飲開,飲咗半年皮膚好咗,但停咗唔飲D皮膚又差噃。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

大宅

2020勳章

引用:後生還可以,年紀大的話我覺得唔夠(身邊有

原帖由 MaMa2008 於 14-06-23 發表
後生還可以,年紀大的話我覺得唔夠(身邊有兩個用fanxx嘅朋友都殘得好快)

...
你兩位朋友咩年紀?我卅十幾歲想轉啲無添加嘅產品

子爵府

陪月勳章

kittyam2006 發表於 14-6-23 20:45
你兩位朋友咩年紀?我卅十幾歲想轉啲無添加嘅產品
三十幾, 差不多四十
今朝開咗個post, 睇咗一次, 呀女瞓哂覺想開嚟睇吓, 點知去咗待查, 最好認真咁查, 唔好掉埋一邊就算呀!!!!!!!!!!!
我未必會睇返哂d forum, 你哋可以pm我

大宅

引用:我都想試tense up, 請問有冇人試過可以分享

原帖由 火柴人kiki 於 14-06-23 發表
我幾年前結婚前連飲三個月,皮膚真係好好多

大宅

引用:果日試左fancl既護膚系列,想以後都轉用fan

原帖由 kalam0806 於 14-06-22 發表
果日試左fancl既護膚系列,想以後都轉用fancl,但實在太細支,貴,有冇人知道邊度買便d or日本代購 ...
好彩我有9折,如果唔係都真係幾貴

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

聽人說飲左tense up,會生暗倉。唔知是否真的?

首頁

尾頁

跳至