自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

回覆:平分体冷氣

我屋企装Fuji Electric, 几好同平。之前问冷氣机sales 朋友,佢屋企都用這牌子。記得装有inverter 的机少用电D。

男爵府

引用:我屋企装Fuji Electric, 几好同平。之前问

原帖由 littlestar 於 14-06-22 發表
我屋企装Fuji Electric, 几好同平。之前问冷氣机sales 朋友,佢屋企都用這牌子。記得装有inverter 的机少用 ...
甘fuji兩匹窗口好唔好?佢係唔係同珍宝同廠呀?因為窗口size淨係得珍宝同fuji選擇。

禁止訪問

引用:我屋企装Fuji Electric, 几好同平。之前问

男爵府

平⋯我會諗起美的
公司之前用過⋯完全唔掂

伯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章

我用樂聲,有變頻好似會慳電D,貴買平用。

禁止訪問

引用:我用樂聲,有變頻好似會慳電D,貴買平用。

禁止訪問

引用:

珍珠宮

畀面勳章

房冷氣壞左,想換冷暖,又是唔知邊個牌好。。剛好三菱重工,fuji 電機都特價,可惜搵唔到comment 又唔想博因為晌房裝,有咩問題好難維修。。。最後都是要左樂聲,穩陣之選。。

Stay Hungry , stay foolish !!

子爵府

回覆 hinhin_ma 的帖子

我又係差不多情形,係求助無門的情形下,又係全屋都買左行內話好麻麻的樂聲
我本來想買好多人話好的大金架,佢成鬼日話無貨

子爵府

我用過開利舊雪種果D分体机, 果時其實幾ok,不過一定生锈
可能你嚴冷氣机貴,但分体搭棚及裝功照計平机同貴機冇分别的

首頁

尾頁

跳至
熱門主題