親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有咩好介紹……悉尼

公爵府

回覆:澳洲

我book 左機票8月去。除左book 左酒店外咩都未plan! 你幾時去呀?

複式洋房

我20/7呀

男爵府

7,8月澳洲都幾凍架,帶風褸呀。
如果又想城市又想outback,去Melbourne吖,可以玩到4日。Sydney咪可以睇下歌劇院,再去Fish Market食海鮮,同埋join團去藍山公園(威廉王子都有去),Sydney玩兩日至三日(視乎去唔去藍山公園)

複式洋房

我會係sydney十幾日呀住係朋友到但朋友要番工所以想諗下自己去邊好

珍珠宮

lamlambabi 發表於 14-6-22 14:49
我會係sydney十幾日呀住係朋友到但朋友要番工所以想諗下自己去邊好

...

除左歌劇院,Fish Market食海鮮,同埋join團去藍山之外, 可以考慮出海睇鯨魚呀.

其實如果我有10幾日咁多, 我會 join tour 去埋 Ayers Rock!

複式洋房

係唔係好靚架

公爵府

引用:7,8月澳洲都幾凍架,帶風褸呀。如果又想城

原帖由 MCEsc 於 14-06-22 發表
7,8月澳洲都幾凍架,帶風褸呀。
如果又想城市又想outback,去Melbourne吖,可以玩到4日。Sydney咪可以睇下歌 ...
謝謝提醒。

我會去8日, 都係stay Sydney. 其實我好想去歌劇院睇show, 不過上網睇過我去嗰幾日無show。。。

藍山公園要預幾多時間玩?我都上網search 吓資料先。謝謝推介!

男爵府

藍山公園一日, 去到join day tour都得

首頁

尾頁

跳至