自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

最近有乜信用卡迎新禮品吸引?!
有筆1萬蚊的洗費要碌,邊間好???無特別想要乜,淨係唔要喼。。
請各JM推介

大宅

回覆:hkkelis 的帖子

Citi clear card簽夠$12000有$1000百佳現金卷

ykleung4  要全新客戶才有  發表於 14-6-23 00:20

子爵府

回覆:最近有乜信用卡迎新禮品吸引?!

HSBC

http://www.hsbc.com.hk/1/2/special/chinese/cards/prom221?WT.ac=AMH_RBWM_PWS_1406_CC_M_MASCRD_51_C

複式洋房

回覆:miffy417 的帖子

我聽人講,citi bank service好差。。cut卡好難,唔知係唔係。。

chiliwu  我張咭3幾年冇碌過, 佢SEND信嚟話再唔碌就CUT, 我由佢CUT...  發表於 14-6-27 14:40

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

I also want to know!

男爵府

citibank cut card不難,佢亦無話要你用夠一年先可cut

伯爵府

2020勳章

CITI 我用個, CUT CARD唔難. 只是申請了之後就有許多SALE野的電話好鬼煩. 多到可以1日3個CALL, 我出TRIP後, 一回來香港連屋企都未入, 在機場就已經又收到CALL. D CALL是停唔到的, 即使要求不再接受, 都照CALL來的. 最後要CUT CARD, 才無CALL.

大宅

申請DBS信用卡,免費LE CREUSET瓷器組合,你之前睇報紙的,你去佢地個網睇下!

子爵府

2020勳章

引用:最近有乜信用卡迎新禮品吸引?!有筆1萬蚊

原帖由 hkkelis 於 14-06-22 發表
最近有乜信用卡迎新禮品吸引?!
有筆1萬蚊的洗費要碌,邊間好???無特別想要乜,淨係唔要喼。。
請各JM ...
dbs 有張送面包机 15000

洋房

畀面勳章

電器,煮食用具個d都有
或者要現金或者現金券應該都幾有用,好多信用卡都話送現金。新客戶去渣打有現金回贈,網上申請又再多$100;或者好似樓上錦講citibank 個d都有惠康現金券

Reference: http://www.moneyhero.com.hk/blog ... %E5%AF%A6%E9%9A%9B/

複式洋房

回覆:lovinglife 的帖子

已有渣打,匯豐,永隆。。

仲有乜其他選擇?!thanks

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

Cut card 吾難,但收單同到期交錢好近。一吾記得就慘

大宅

吾難

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

Citibank 原來每12個月先有一次waived finance charge,有次過左半日,都唔俾waived!
話要cut,佢仲會即刻寄cancellation form 俾你添!!

洋房

畀面勳章

咁呀…除左琴日講過citibank有錢送之外,建行都有禮物…小米盒子,現金或者石頭燒烤爐!呀仲有citibank都有咖啡機,睇你有冇興趣啦!

禁止訪問

引用:Citibank+原來每12個月先有一次waived+fina

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+umama+於+14-06-26+發表Citib

首頁

尾頁

跳至