跳至

首頁

尾頁

別墅

有時姐姐掃風或抱阿b時會用咀哄佢額頭,面珠同個咀隔離,佢唔係錫落去,亦無哄阿b個咀,咁你呢會點?

男爵府

BK Milk勳章

原文章由 bigchicken6 於 07-11-26 22:56 發表
有時姐姐掃風或抱阿b時會用咀哄佢額頭,面珠同個咀隔離,佢唔係錫落去,亦無哄阿b個咀,咁你呢會點?

你愈話佢, 佢咪又會"HOU"你唔係屋企咀落去~ 佢係咪賓賓0黎呀?賓賓係熱情d嫁! 姐姐錫bb,好過打丫!

男爵府

用咀哄我真係接受唔到喎同埋我覺得唔係必要既動作囉, 因為我同老公好多時都會錫BB, 一諗到姐姐用咀哄, 咁咪好似我地同姐姐kiss...一諗到就毛管桶...look after我大仔個姐姐都試過比我見到佢錫阿仔, 我同佢傾, 佢都明白, 之後就冇啦, 可能我有99 24小時係屋企睇住好D啦...
原文章由 bigchicken6 於 07-11-26 22:56 發表

男爵府

但係唔話下佢, 我怕佢會越黎越'熱情'呀
原文章由 evaken 於 07-11-27 00:55 發表

你愈話佢, 佢咪又會"HOU"你唔係屋企咀落去~ 佢係咪賓賓0黎呀?賓賓係熱情d嫁! 姐姐錫bb,好過打丫!

別墅

原文章由 chapman媽 於 07-11-27 11:46 發表
用咀哄我真係接受唔到喎同埋我覺得唔係必要既動作囉, 因為我同老公好多時都會錫BB, 一諗到姐姐用咀哄, 咁咪好似我地同姐姐kiss...一諗到就毛管桶...look after我大仔個姐姐都試過比我見到佢錫阿仔, 我同佢 ...

咁你係咪連面同額頭都唔比佢哄?
你阿女好靚,好女仔樣!乜咁快可以比佢爬响度咩?佢幾多日做到呢個動作?我bb今日39日大,抱住時條頸有力向後,但爬低似乎未得喎。我個女似daddy,唔稱得上靚女,但响我眼中好cute!

別墅

原文章由 evaken 於 07-11-27 00:55 發表

係印印,但佢對阿女好熱情。

男爵府

多謝你讚阿囡不過佢係大鼻lon架, 影相就住你唔覺咋...我個囡依家52日人仔, 我上個禮拜比佢試下扒係樹, 佢好鍾意架, 不過我初初會比佢對手仔'毯'住佢個頭, 跟住如果佢想, 佢就會urk高個頭, 就算佢tired, dup低個頭仔都有手仔毯住...

係呀, 總之我就叫佢唔好用口哄BB, 我同佢講係hygiene既原因囉, 有時大人既口氣比BB吸左就唔好啦...我個都係印印, 佢都好明白, 佢好錫我個大仔架, 放心啦, 同佢地好好地傾, 佢地唔會有hard feeling既...
原文章由 bigchicken6 於 07-11-28 12:21 發表
咁你係咪連面同額頭都唔比佢哄?
你阿女好靚,好女仔樣!乜咁快可以比佢爬响度咩?佢幾多日做到呢個動作?我bb今日39日大,抱住時條頸有力向後,但爬低似乎未得喎。我個女似daddy,唔稱得上靚女,但响我眼中好cute! ...

[ 本文章最後由 chapman媽 於 07-11-28 13:38 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至