自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想轉pccw3g,唔知收得好唔好?

男爵府

唔好 ! 接收唔好 ,我準備轉台 !!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

別墅

成日都話連線錯誤,打唔到出去
就算打到,有時傾傾下都會突然斷線
電話接線員服務

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

唔好, 唔好, 同老公一人一部, 因有18個月約, 仲要6個月後先可以轉...:-(
我媽咪用people, 收得仲好過我...
電話經常自動cut線, 唔知係我部nokia有問題or pccw有問題, 但我部nokia都係喺pccw出, 所以都係入佢數...
moov, 電視等, 10次有9次收唔到, 收到又窒窒下...

大宅

請問幾$個月,有職員sell我$138+12隧道費!抵嗎?pccw唔好?邊個台好?

原文章由 高齡產婦 於 07-12-3 16:32 發表
唔好, 唔好, 同老公一人一部, 因有18個月約, 仲要6個月後先可以轉...:-(
我媽咪用people, 收得仲好過我...
電話經常自動cut線, 唔知係我部nokia有問題or pccw有問題, 但我部nokia都係喺pccw出, 所以都係入佢數...
m ...

別墅

PCCW 3G === RUBBLISH
it is a trap ...give some gift to you and sign the contract

大宅

3 既 3g 都好抵, 帶no.轉台而家只需$68 (1200基本, 900心連心)仲包埋隧道費呀 ! 本身我用開2g, 我琴日都轉左3g喇. 加多$10仲可以將用剩左既分鐘帶到下個月. 用剩既視像分鐘仲可以x5倍變做通話分鐘添....
pccw, 貴到死喇. 唔用佢喇

原文章由 蘋果 於 07-12-3 22:55 發表
請問幾$個月,有職員sell我$138+12隧道費!抵嗎?pccw唔好?邊個台好?

首頁

尾頁

跳至