興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人教下我.
兒子考試, 所以收埋部手機半年.
現家開不回電話, 手機LOCK 左密碼開左30次都唔記得個CODE,
現家要用google電郵, 但都忘記了.
可否教下我如何開返個手機 ?
ALISON

男爵府

回覆:L.G.部機LOCK 住左

你連個電郵地址都唔記得咗?

複式洋房

回覆:L.G.部機LOCK 住左

唔知保養維修幫唔幫到你,可以打電話問吓先

大宅

因為個電郵都有三個板本, 密碼又唔知亞仔SET 定我SET , 試左好多次都唔得, 我三年前在衛訊買, 去衛訊問D人都幫唔到我

ALISON

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 俊俊媽媽 的帖子

你冇幫襯...點會理你.
應該打去 LG....

聯絡LG支援代表
(852) 3543-7777
  • 星期一至星期五 上午九點至下午七點
  • 星期六 上午九點至下午六點
  • 星期日 休息

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

大宅

虎到金來勳章

可以自己刷KDZ... 不過有機會冇晒DATA.

男爵府

回覆:俊俊媽媽 的帖子

你登記時會有後備email,你忘記密碼會send去後備,你連呢個都唔知,係唔係你架。

大宅

Linggo

唔該你話我知個電話, 我有買機單, 可以問返LG
ALISON

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 俊俊媽媽 的帖子

個電話/時間, 我已貼左囉...

重貼...
聯絡LG支援代表
(852) 3543-7777
  • 星期一至星期五 上午九點至下午七點
  • 星期六 上午九點至下午六點
  • 星期日 休息

# 你應該係電腦嘗試登入 google ... 忘記密碼一欄, 或者你曾設定備用 email ,或者電話號碼, 都可以重設密碼既.

# 其實如你所有都忘了. 極其量, 係洗晒資料, 重置手機返出廠設定.....
係網上 google LG 手機型號, wipe data 等字眼.

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

首頁

尾頁

跳至