親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

大宅

回覆:mrswhat 的帖子

我都係一落機就去legoland, 慳時間,先玩water park, 第二日先玩theme park。
其實現在身處legoland, 撞口撞面都係香港人,佔90%,無強國人。
點解你唔同酒店買2 days combo? 應該抵少少喎

侯爵府

引用:請問大家認為兩個仔(8&11歲)會鍾意玩legola

原帖由 mrswhat 於 14-07-15 發表
請問大家認為兩個仔(8&11歲)會鍾意玩legoland 定water park多啲?
因我1100落機,會即過關上新山,先玩其中 ...
個人覺得full day玩waterpark而半日玩Theme Park嘥了點,雖則waterpark都好好玩,但Theme Park又機动遊戲(多数不太激烈)又砌Lego又要行shop,一日差不多了!

象牙宮

引用:我都係一落機就去legoland, 慳時間,先玩wa

原帖由 peipeibb 於 14-07-15 發表
我都係一落機就去legoland, 慳時間,先玩water park, 第二日先玩theme park。
其實現在身處legoland, 撞口 ...
係香港人最多,可能咁岩馬拉人齋戒期,大陸因馬航事件無咩人會去。

大宅

回覆:mercurycc 的帖子

我係KSL官網訂咗房,見佢個價唔算平,咪諗住去legoland官網訂囉,貪佢分開兩個單日訂有八折!

王國會長

王國會長

mrswhat 發表於 14-7-15 19:51
請問大家認為兩個仔(8&11歲)會鍾意玩legoland 定water park多啲?
因我1100落機,會即過關上新山,先玩其中 ...
從面積和設施看, 點睇都應係半日water park , 1 日theme park

大宅

回覆:瑩瑩老豆 的帖子

多謝大家回覆!就先去玩水啦!

首頁

尾頁

跳至