親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

11月坐Jetstar 去新加坡由上午11點機改做下午2點半,去到做6點幾! :(
想轉去tiger airway,但老公passport不足6個月到期,打咗去Hotline 話買唔到!!!

冇咗3個幾鐘玩!

男爵府

引用:11月坐Jetstar 去新加坡由上午11點機改做下

原帖由 ypychung 於 14-07-18 發表
11月坐Jetstar 去新加坡由上午11點機改做下午2點半,去到做6點幾! :(
想轉去tiger airway,但老公passport ...
一係改提早一日出發可以嗎?

大宅

回覆:Hei3705 的帖子

book 咗酒店
唯有等老公換passport, check 可否退款,又買唔買到新cheap tickets

大宅

引用:11月坐Jetstar 去新加坡由上午11點機改做下

原帖由 ypychung 於 14-07-18 發表
想轉去tiger airway,但老公passport ...
Tiger可以book左先,到攞到新passprt再打上hotline改passport no.同expiry date, 我都係咁做

大宅

pillowcarol 發表於 14-7-21 11:35
Tiger可以book左先,到攞到新passprt再打上hotline改passport no.同expiry date, 我都係咁做

...
係咩!
我打去HOTLINE佢只是話換咗PASSPORT再買,所以好灰!

謝謝你! 今晚試下!

大宅

tiger airway Promotion 剛剛完咗

大宅

引用:Quote:pillowcarol 發表於 14-7-21 11:35 T

原帖由 ypychung 於 14-07-21 發表
係咩!
我打去HOTLINE佢只是話換咗PASSPORT再買,所以好灰!
你打多次問佢啦,我之前問,cs話可以改passport no.我4月book, 8月去旅行,早2星期先打完去update資料,cs話起飛前4個鐘都可以改

珍珠宮

我之前passport過左期, 打去tigerair去話可以填住舊資料先,到有新passport有打電話去update.是岩岩6月份既時呀!

大宅

多謝你們的資料!
我今晚再打去問!

首頁

尾頁

跳至