自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

荃灣家創作訂傢俬, 有無jm用過? 好嗎?PLS SHARE, THANKS.

男爵府

回覆:荃灣家創作訂傢俬, 有無jm用過? 好嗎?

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

baby_112 發表於 14-7-21 17:09
荃灣家創作訂傢俬, 有無jm用過? 好嗎?PLS SHARE, THANKS.
有幾間(定兩間呢?) 喎?
幫襯過荃灣廣場果間 2次, 覺得 okay, 有需要可能再幫襯.....

男爵府

BK Milk勳章

荃灣廣場嗰間早兩年朋友幫襯過,設計師個腦唔得,叫佢係床頭櫃度加個開關燈制都唔識。。。我搵返之前係沙田分店做傢私噶設計圖俾佢睇先明點做,anyway,做出來質數係幾好噶,係個燈制位差少少。。。

souvenir  噶噶噶  發表於 14-10-21 12:59

男爵府

Thz all, 但好攪笑佢荃灣廣場同街市街分店報個價唔同

大宅

回覆:baby_112 的帖子

我全屋在家創作訂造 (以前叫超輝) , 應比其他貴小小, 但用料好d, 屋企潮濕都無話背板發霉, 搬屋時某d 傢私拆完再裝都仲好實淨, 近仁濟果間報價平過荃灣廣場, 我一向揾開高生, 唔知佢仲有無做, 佢會比到d 專業意見

男爵府

引用:我全屋在家創作訂造+(以前叫超輝)+,+應比

原帖由 MARCO仔仔 於 14-07-21 發表
我全屋在家創作訂造 (以前叫超輝) , 應比其他貴小小, 但用料好d, 屋企潮濕都無話背板發霉, 搬屋時某d ...
佢地quality 如何?係咪䉀渣板?

男爵府

引用:我全屋在家創作訂造+(以前叫超輝)+,+應比

我全屋在家創作訂造 (以前叫超輝) , 應比其他貴小小, 但用料好d, 屋企潮濕都無話背板發霉, 搬屋時某d ...
請問有無高生既contact?

大宅

我又唔識係咩板, 不過感覺比較厚同實。 拆完再裝唔會話散。 重點係因為之前上網睇過某d 傢私連鎖店因為潮濕而有發霉什至有虫。 所以當時我寧願貴小小揾左傢創作。(因家姐屋企用左好多年)

男爵府

引用:我又唔識係咩板,+不過感覺比較厚同實。+拆

我又唔識係咩板, 不過感覺比較厚同實。 拆完再裝唔會話散。 重點係因為之前上網睇過某d 傢私連鎖店因為潮 ...
明白,有無得抓佢地平架?

翡翠宮

牛年勳章

我之前訂做過床、地台、櫃,個設計師畫完圖肯跟我意見改左好多次,最後成品好滿意
而且質料幾好,我住海邊勁潮濕都無發毛發脹,款又靚
下次再造家俬都會搵返佢地

翡翠宮

牛年勳章

引用:Quote:原帖由+MARCO仔仔+於+14-07-21+發表

原帖由 baby_112 於 14-07-21 發表
佢地quality 如何?係咪䉀渣板?
絕對唔係,宜家、海馬果d就係

大宅

啱啱早兩個月幫襯過,又係高生,佢Ok交帶,D用料OK,設計OK,係比出面貴,但我整體覺得滿意

男爵府

引用:啱啱早兩個月幫襯過,又係高生,佢Ok交帶,

原帖由 jediz 於 14-07-21 發表
啱啱早兩個月幫襯過,又係高生,佢Ok交帶,D用料OK,設計OK,係比出面貴,但我整體覺得滿意

...
成品如何?有無得叫佢平?

男爵府

引用:我之前訂做過床、地台、櫃,個設計師畫完圖

原帖由 C.Humphrey 於 14-07-21 發表
我之前訂做過床、地台、櫃,個設計師畫完圖肯跟我意見改左好多次,最後成品好滿意
而且質料幾好,我住海邊 ...
荃灣分店?

男爵府

回覆:荃灣家創作訂傢俬, 有無jm用過

我都係同高生訂,老實講花巧佢未必識,但起碼老實,用料OK, 肯跟進,我上次訂張床自己攪錯尺寸佢都肯幫我補鑊,抵讚。

男爵府

引用:我都係同高生訂,老實講花巧佢未必識,但起

原帖由 比比 於 14-07-21 發表
我都係同高生訂,老實講花巧佢未必識,但起碼老實,用料OK, 肯跟進,我上次訂張床自己攪錯尺寸佢都肯幫我補 ...
Thz, 似乎個個都搵佢喎?佢係邊度?荃灣廣?

大宅

佢係仁濟醫院附近果間鋪。 如你全屋揾佢做哂。 可講下價既, 象徵式會減d , 但唔會好多囉。

琥珀宮

引用:荃灣家創作訂傢俬,+有無jm用過?+好嗎?PLS+S

原帖由 baby_112 於 14-07-21 發表
前幾年全屋傢俬係呢到訂做,比cheap野貴少少,好滿意,而我自己對個design都跟得好足,避免有任何誤會!呢個係主人房!
我最喜歡佢以呎計,之後任做,加幾多櫃桶,圓角,燈完全唔洗再加錢!我仔房上床下書枱(3呎深),書枱上下都全部有櫃有架,超多收納容量!

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+baby_112+於+14-07-21+發表荃

原帖由 木土土 於 14-07-21 發表
前幾年全屋傢俬係呢到訂做,比cheap野貴少少,好滿意,而我自己對個design都跟得好足,避免有任何誤會!呢 ...
我係黃埔分店

首頁

尾頁

跳至