懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說我有咗之後睇江x儀醫生。。佢都幫我姐接生過都幾細心既。。。但佢啲姑娘就好串囉(除咗陪診果位)我依家22週。。本身上 一次私家開刀。。但今次政府肯開就唸住政府開慳番幾萬。。。
咁江醫生話唔係佢度生要兩個月先睇一次我都只好接受。。。但佢啲姑娘次次睇完問佢book下次就串串共話你唔係度生兩個月一次唔洗咁快book啦。。咁我上個月6月中睇完。。今日睇完政府就打去啦!點知佢地話最快要10月先有得睇。。我就話我11月都生啦。。又話兩個月睇一次既。。
佢地又話我遲book果吓真無忍唔住話佢地。。係你地叫我唔洗咁早book我6月睇完咁應該8月睇。。佢地又話8。9月醫生放假wo。。。嬲到我。。。咁冇計照book啦但我決定轉醫生喇。。好想江醫生知。。。不論佢幾好。。但佢啲姑娘真係要改善吓囉。。。

Ps-一打去book時比個號碼佢佢叫錯咗名我話唔係依個名。。。佢就一句得埋黎。。。依個號碼係依個名呀你睇錯定讀錯呀。。。我再寫多次佢話你睇錯呀!態度勁差。。我就話一定冇囉7同8字完全唔同㗎係你啲姑娘抄錯呀。。我比個身份證號碼你對吓啦。。。佢對完仲要串我話77唔係78呀。。但佢張卡係寫78囉。。。一個字。。。。滾呀!
呻完

大宅

回覆:我要一個家 的帖子

通常私家D姑娘好有禮貌,反而政府約期果D就態度唔好.你遇著D姑娘咁真係慘

大宅

回覆:Lapine 的帖子

最嬲既係仲要話係我遲打去book囉。。。比個number佢又話我睇錯講錯。。。總之啲態度衰到不得了。。。除咗醫生同陪診姑娘好都要登記姑娘好㗎。。態度咁差趕客咩!嬲到我丫!

首頁

尾頁

跳至