嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題....Thank you !!
睡美人

別墅

係呀, 我都想知呀. 仲有個 Mario party 都係 connect 唔到雙打呀, 點解既? 其他 GAME 又無問題架 BOR...

別墅

原文章由 ayconnie 於 07-12-15 21:02 發表
係呀, 我都想知呀. 仲有個 Mario party 都係 connect 唔到雙打呀, 點解既? 其他 GAME 又無問題架 BOR...

原來係咁架 :

呢隻game要用download player先可以連線打
玩既時候只要一部NDS有呢隻game(即host), 其他既NDS要唔好插卡開機, 跟住再選download player就可以了

當host機開game既時候輸入玩者名稱, 跟住畫面會出現6個格仔, 選擇第2行中間既格仔 - 即是 multi player (有4部NDS機)開始遊戲.
咁其他既NDS機就可以見到host機既名稱, 然後選擇host機之後就會開始Download game, 等一陣Download完遊戲就可以開始連線對戰

複式洋房

唔該晒 ! 但系唔明點樣"NDS要唔好插卡開機" ??

原文章由 ayconnie 於 07-12-15 21:37 發表

原來係咁架 :

呢隻game要用download player先可以連線打
玩既時候只要一部NDS有呢隻game(即host), 其他既NDS要唔好插卡開機, 跟住再選download player就可以了

當host機開game既時候輸入玩者名稱, 跟住畫面會出 ...

睡美人

別墅

即係唔好插張遊戲卡或R4 card 係部機後面個糟位樹就開機咁 lor..

男爵府

畀面勳章

請問隻game可以邊樹dl到??

Thank you!

原文章由 ayconnie 於 07-12-21 13:56 發表
即係唔好插張遊戲卡或R4 card 係部機後面個糟位樹就開機咁 lor..

別墅

原文章由 onon530 於 07-12-26 23:46 發表
請問隻game可以邊樹dl到??

Thank you!

http://nds.hkorz.com/rom.html

首頁

尾頁

跳至