論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我一向好開心, 好放心, 因為我個工人真係好好, 不過佢頭先突然同我講佢要提早break contract (本來088月先完約), 佢要去加拿大工作.........而家請賓賓要成2個幾月先可到港.....如果各位媽咪有好介紹就refer 下俾我啦, 感激, 感激!

大宅

又係加拿大:cry:

大宅

妳可以同工人講, 做多2個月, 等妳請到工人來...
不過記得要佢簽文件, 係佢自己唔做...
我e+都驚咗佢哋...:tongue:

原文章由 ricelover 於 07-12-14 01:37 發表
我一向好開心, 好放心, 因為我個工人真係好好, 不過佢頭先突然同我講佢要提早break contract (本來08年8月先完約), 佢要去加拿大工作.........而家請賓賓要成2個幾月先可到港.....如果各位媽咪有好介紹就refer 下俾 ...
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

複式洋房

原文章由 ricelover 於 07-12-14 01:37 發表
我一向好開心, 好放心, 因為我個工人真係好好, 不過佢頭先突然同我講佢要提早break contract (本來08年8月先完約), 佢要去加拿大工作.........而家請賓賓要成2個幾月先可到港.....如果各位媽咪有好介紹就refer 下俾 ...

記得叫她給你resign letter

大宅

梗係啦,睇到bk 呢度講加拿大個邊一個月成萬蚊人工,俾我都走人啦,如果你係香港自己打梗份工,有份人工好好多你都考慮轉工啦,何況佢地流落其他地方。

複式洋房

多謝咁多位媽咪的回覆, 我會叫佢簽番resign letter的了.

首頁

尾頁

跳至