自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇join sina ladies,因迎新禮品 tote bag 但要去中環攞,如已取請告之靚唔靚(費事晒車錢)。
thanks!!!

大宅

me too !佢地既時間係 office hours ,好難抽到時間去攞,
如果唔靚唔想曬時間 

伯爵府

我剛取了, 有金色和黑色選擇, 我選了金色, 係長方形袋一個, 印有sina 的英文字, 而且很薄身, 容納很少的東西的.

大宅

原文章由 helenjoe 於 07-12-16 22:14 發表
我剛取了, 有金色和黑色選擇, 我選了金色, 係長方形袋一個, 印有sina 的英文字, 而且很薄身, 容納很少的東西的.

does it mean: no need to go?

伯爵府

原文章由 carey_mum 於 07-12-17 00:03 發表

does it mean: no need to go?

如果經過順便上去取都ok, 特登去取就唔值得0羅.

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有2張横放A4咁闊,一個黑色,一個金色,顺便咪去囉,麻麻地

公爵府

好媽媽勳章

個袋好k型, 就咁望好似好大個, 但其實裝得唔多嘢, 就咁放幾張紙就ok, 如果放多少少嘢就中間谷起晒, 總之就係:你攞咗都未必會用!
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

伯爵府

原文章由 mimi88 於 07-12-17 15:39 發表
個袋好k型, 就咁望好似好大個, 但其實裝得唔多嘢, 就咁放幾張紙就ok, 如果放多少少嘢就中間谷起晒, 總之就係:你攞咗都未必會用!

同意!

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我都未令呀...遠,,如果唔係車費0的錢都可以買個靚

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

睇相就ok:mrgreen:

首頁

尾頁

跳至