自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知有冇媽咪見過呢隻太極人蔘液精,响韓國買,有朋友話食過好好,介紹我老公,佢試過都話好,想再買,但又冇去韓國,上網又揾唔到,有冇人可以報料,謝謝!!

[ 本文章最後由 KaboMa 於 07-12-17 22:35 編輯 ]
我係KaboMa ;-)

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

入唔到去睇, 係唔係太極人蔘濃縮液呀?

原文章由 KaboMa 於 07-12-17 19:49 發表
唔知有冇媽咪見過呢隻太極人蔘液精,响韓國買,有朋友話食過好好,介紹我老公,佢試過都話好,想再買,但又冇去韓國,上網又揾唔到,有冇人可以報料,謝謝!!

http://mysinamail.sina.com.hk/cgi-bin/album/ualimage.cgi?egp=clsf7SlzuKf ...

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大宅

佢全名係'天壹'高麗太極人蔘液精,銀色盒;不過我post唔到張相出嚟,激死呀!

原文章由 小傑媽媽 於 07-12-17 20:50 發表
如果係白金裝太極人蔘精,我有呀,暑假既時候去韓國買既,不過我睇唔到你post出黎張相,所以唔肯定係咪係搵緊嗰隻!我買既係下面呢隻,如果你有興趣請pm我!:-P

http://forev.net/media/258140/258142_azx958.jpg ...

侯爵府

我11月去完韓國, 個導遊話要係香港的韓國公社訂, 自己俾運費, 其實你可以去戶外旅遊版, 請聖誕去韓國的媽咪幫忙, 不過你要先
post張相先

原文章由 KaboMa 於 07-12-17 21:22 發表
佢全名係'天壹'高麗太極人蔘液精,銀色盒;不過我post唔到張相出嚟,激死呀!

大宅

唔該晒諺諺mum呀,等順路過去問吓先,但而家我仲未post到張相出嚟呀,點算...:cry: :cry: :cry:

原文章由 諺諺mum 於 07-12-17 21:30 發表
我11月去完韓國, 個導遊話要係香港的韓國公社訂, 自己俾運費, 其實你可以去戶外旅遊版, 請聖誕去韓國的媽咪幫忙, 不過你要先
post張相先

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

侯爵府

睇返份資料, 人蔘丸功效仲多過人蔘濃縮液兩樣, 我而家都有食緊人蔘丸, 我老公同個仔就食人蔘粉

原文章由 小傑媽媽 於 07-12-17 21:52 發表
我嗰隻牌子都係'天壹',不過就係丸狀,唔係液狀,因為我怕麻煩,寧願貴d買丸狀,方便進食!我諗你同我係同一間公司買既…:mrgreen: 除非有人帶返黎賣,否則係香港應該買唔到! ...

男爵府

小傑媽媽:

請問多少錢一合? 一合有多少粒?

有甚麼功效呢?

已刪除用户

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

初頭睇以為賣液精~~~~~

大宅

比你笑死!人地係咁叫架ma:-

原文章由 jo2901chan 於 07-12-17 23:16 發表

大宅

我都有用'高麗太極人蔘粉末'開奶比BB飲, 佢食咗之後d胃口同精神都好咗!

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

原文章由 jo2901chan 於 07-12-17 23:16 發表

哈哈,你都仲好丫,我係睇到賣精液 ,心諗吓...賣精液,咁都有得賣

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 acomcom88 於 07-12-17 05:42 發表

哈哈,你都仲好丫,我係睇到賣精液 ,心諗吓...賣精液,咁都有得賣

艾也,我講唔出口呀,妳知啦,人家是女仔黎嫁麻,嘻嘻~~~~

侯爵府

冇錯人蔘丸360粒, 真係要 $3,??? 1盒架.

原文章由 marthana 於 07-12-17 22:23 發表
小傑媽媽:

請問多少錢一合? 一合有多少粒?

有甚麼功效呢?

侯爵府

導遊話韓國BB滿咗8個月就開始飲人蔘粉加奶啦, 身體會強壯的, 少的病

原文章由 cy1203 於 07-12-18 00:20 發表
我都有用'高麗太極人蔘粉末'開奶比BB飲, 佢食咗之後d胃口同精神都好咗!

已刪除用户

大宅

乜bb都可以飲人蔘咩?!我諗住買比老公咋喎!

唔該仲有冇媽咪可以幫到手呀?!

原文章由 諺諺mum 於 07-12-18 07:54 發表
導遊話韓國BB滿咗8個月就開始飲人蔘粉加奶啦, 身體會強壯的, 少的病

首頁

尾頁

跳至