親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問除了9450xxxx還有其它電話嗎?我whatsapp 了他幾天也沒回覆,thx

別墅

回覆:Jason

要我丫,我都等左兩日才覆

珍珠宮

引用:請問除了9450xxxx還有其它電話嗎?我whatsa

原帖由 Jellycat 於 14-08-01 發表
請問除了9450xxxx還有其它電話嗎?我whatsapp 了他幾天也沒回覆,thx
你睇下jason whatsapp 聯络人資訊中的狀態列, 你就會明

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 Jellycat 的帖子

https://www.facebook.com/travel.jl

佢地有facebook 可聯絡

男爵府

你在佢facebook留言就好快覆了

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

大宅

回覆:Tigerpooh 的帖子

facebook我都留左喇!都未覆,我8月7日去,我再等下啦!唔該晒咁多位,thx

大宅

hashtag影視迷勳章

引用:facebook我都留左喇!都未覆,我8月7日去,

facebook我都留左喇!都未覆,我8月7日去,我再等下啦!唔該晒咁多位,thx

...
我係你就唔等啦!用第二個啦!8月7日得返咁小時間。我之前用胡生,覺得都唔錯,又快回覆

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:facebook我都留左喇!都未覆,我8月7日去,

...
E mail 佢公司!

大宅

回覆:kristentam 的帖子

我已經比左dophin discovery 啲門票錢,佢頭先都叫係facebook覆左我,我話巳訂dophin discovery另外再訂xx,xx,xx門票,佢剩係比左個手指公手勢我乍,我再問又未覆

大宅

回覆 Jellycat 的帖子

唔使太擔心,我早前幫襯佢都係出發前早兩日佢嗰team d人先開whatsapp group 聯絡我。我喺機場見佢係好有系統入哂d資料入佢notebook的。

Tigerpooh  me2  發表於 14-8-1 21:11

大宅

He will call u 2 to 3 days in advance for final confimation

大宅

回覆:mirage 的帖子

唔該哂咁多位,jason終於覆左我confirm晒了!

首頁

尾頁

跳至