夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如果你老婆口講話信任你, 但你又發現你老婆派人跟隨監視你, 你會點做 ?:-(

公爵府

咁咪即是唔信囉,咁……你咪有得佢跟囉

大宅

原文章由 三十歲男人 於 07-12-20 12:05 發表
如果你老婆口講話信任你, 但你又發現你老婆派人跟隨監視你, 你會點做 ?:-(

你之前有冇做錯事??? 點樣"派人跟隨監視你"先???

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

明白男人一定會唔鐘意,
覺得老婆唔尊重,信任佢...

但係,無拿拿佢點解要搵人跟蹤你啊?
唔通你做左d好hurt佢既事?

大宅

事出必有因, 如果你之前曾經犯事嘅, 咪有得佢跟囉, 仲要扮唔知, 兼做好自己. 佢跟得兩三日見無乜料到就自然好安心咁放棄架喇!

別墅

你行得正、企得正的話, 怕咩比佢搵人跟~

如果我發現我老公搵人跟蹤我的話, 我實故意做多d野緊張佢、關心佢、幫佢買under等等 等佢再愛我多d、錫我多d

大宅

我諗我都會喎!

原文章由 一杯紅酒 於 07-12-20 12:43 發表

如果我發現我老公搵人跟蹤我的話, 我實故意做多d野緊張佢、關心佢、幫佢買under等等 等佢再愛我多d、錫我多d ...

王國長老

王國長老

講真有邊個人咁得閒, 正經事唔做幫人地去跟蹤老公 除非有錢收.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

私家偵探???
如果係的話,返去話比你老婆知你已經發現咗...叫你老婆問佢地回水...

大宅

事出必有因,你平時所作所為係咪好令人懷疑呀
好多時候男或女都會嬲另一半不信任自己,但其實亦應該諗下,係咪自己畀唔到信心對方?
溝通多d啦,唔好大家估估下,仲要搵私家偵探求證咁傻~

翡翠宮

咪張計就計-
1. 玩surpise接老婆放工,
2. 如老婆為主婦,就order束花送去屋企.

大宅

好媽媽勳章

咁你梗係要檢討下自己做左d咩,令到老婆咁冇安全感啦!!!

大佬呀,搵人跟蹤監視waste $$事小,個女人日日自己估估下唔開心事大呀嘛.....你估佢貪過癮咩!!!
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 三十歲男人 於 07-12-20 12:05 發表

今晚返屋企幫你問下我老公先.

水晶宮

三十歲男人,

以女人角度.........你老婆揾人跟你,佢個心比你仲難過,仲不安.佢先會出此下策.

你諗下自己係咪做過D乜令佢咁不安,咁冇安全感,令佢對你冇哂信心 ?

係你難過之餘, 諗下點樣令佢對你有番信心.
天空之城, 快樂之地

男爵府

你點知佢搵人跟蹤你ge,我老公話會同我死過

大宅

口講信任, 倒轉頭問你一句, 你係咪咩都會比你老婆知先??
有無秘密?

搵人跟你係要好多$$架, 無必要唔會做. 而精神壓力仲大!!

宜家問題, 唔係你感受, 而係要你去同佢溝通, 睇吓佢係咪對你有咩誤會, 或者發現左d咩野!! 事不宜遲!

話時話, 我仲會在"那個人"前做吓戲, 時時刻刻掛住老婆添! 今次仲唔加分?!

男爵府

原文章由 一杯紅酒 於 07-12-20 12:43 發表

如果我發現我老公搵人跟蹤我的話, 我實故意做多d野緊張佢、關心佢、幫佢買under等等 等佢再愛我多d、錫我多d ...

buy under to him? good good.
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

珍珠宮

身有屎係米呀~ 好人一個又點會揾人跟你呀~ 一係你就好有錢囉~

子爵府

妖~無事無幹做咩搵人跟你ar?有得分咩?9成衰女人la你,點解你老婆5信你ar你又5講.喊~喊~喊~俾d骨氣la男人,衰左就認la~無做就俾d信心人la.

首頁

尾頁

跳至