論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

一般人的心態都會請一個五官端正的姐姐作為家傭﹐原因都不外乎找個樣子好點的照顧小朋友﹐又或者要對 兩年的起碼要好樣一點吧! 但這種想法我從昨天開始改變了。
昨日下午在九龍城逛街﹐迎面遠遠來了一對十指緊扣的情侶﹐男的牛仔褲花恤衫加了一頂CAP帽﹐打扮入時年輕﹐但望清楚是一個50多歲的男士﹐女的年輕樣子清純﹐看真點是一個印尼姐姐﹐作為一個家傭顧主﹐我當下定了一會﹐心裏馬上想到又一個年輕女子遇到識途老馬。 當大家走到打對面的時候﹐男的拖著女的突然向右轉走進了一所唐樓﹐因為我是街坊我當下心裏明白﹐他們轉進了一所時鐘旅館﹐心裹明白也沉了一沉﹐我因此停住了腳步﹐整個人停下來向著他們走的方向望去﹐我看見那位姐姐默默跟在背後﹐但沒有半點異樣﹐正確來說是帶著柔情﹐應該不是頭一會了﹐看著他們背影消失在我的眼前﹐腦裏不停地轉動﹐大肚與及各種性病﹐小朋友及家庭還需要她來照顧﹐從那刻開始﹐我在想我一定不會再請這樣清純又年輕的姐姐了!

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

請年輕貌美的工人---NO WAY

禁止訪問

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

老唔等於唔姣屍扽篤的.

2009-2013 大食bun vicky 40歲, 2013 May-Oct 老99陳衰寸grace 43歲, 2014 Jan-aug 肥廢人 nelly 44歲, 通通姣屍扽篤. 見到裝修, 送貨, 抄錶, 整野, 整冷氣, 總之係男人啦, 嘩! 挨埋人度, 嚇到人都怕佢. 3個都係咁.

陳衰寸老99, 43歲, 但個樣似63歲, 放假著D衫好細件, D褲窄到見到佢私人地帶個shape

肥廢人就著D t-shirt薄到見到佢bra, 因肥, dun dun吓, 條褲就著D又薄又短, 突出對豬腳, 低褲顏色都見到. 座低又突出低褲

crystalma    發表於 14-8-18 14:12

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆 lily-of-valley 的帖子

他們是否已婚?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Jasmine-4711 發表於 14-8-18 14:17
回覆 lily-of-valley 的帖子

他們是否已婚?

通通有老公在菲律賓. 大食vicky無細路, 老99有1仔1女, 肥廢人有3女1仔.

子爵府

引用:老唔等於唔姣屍扽篤的. 2009-2013 大食bun

原帖由 lily-of-valley 於 14-08-18 發表
老唔等於唔姣屍扽篤的.

2009-2013 大食bun vicky 40歲, 2013 May-Oct 老99陳衰寸grace 43歲, 2014 Jan-au ...
呢個真, 我屋企果隻37, 次次放假都超短裙, 係唔洗蹲低都走光果隻

男爵府

最怕D年輕貌美姐姐勾引埋你老公.

KWOKRACHEL    發表於 14-8-19 18:31

大宅

回覆:應否請年輕貌美的工人

下,我重請左個23歲ge印印,諗住有精力同bb玩

大宅

我又唔覺有靚傭, 個個似黑面版茵宜

大宅

引用:下,我重請左個23歲ge印印,諗住有精力同bb

原帖由 yee825 於 14-08-19 發表
下,我重請左個23歲ge印印,諗住有精力同bb玩
我請咗個4x歲的

大宅

引用:Quote:原帖由 yee825 於 14-08-19 發表下,

原帖由 KWOKRACHEL 於 14-08-19 發表
我請咗個4x歲的
我唔會請咁後生囉

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

我之前个超醜工人個阿媽(50+)都有香港男友,仲個個禮拜上男友度

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

我之前个超醜工人個阿媽(50+)都有香港男友,仲個個禮拜上男友度

複式洋房

回覆:crystalma 的帖子

No la. 找自己麻煩。

大宅

畀面勳章

吾會!我只會請38-45歲姐姐~

首頁

尾頁

跳至