跳至

首頁

尾頁

大宅

請問邊樹有得讓3歲小朋友學畫畫 & 普通話?

thanks!

男爵府

ymca

原文章由 薳然媽媽 於 08-1-9 22:07 發表

thanks!

男爵府

畀面勳章

可去明愛睇睇, 有3yrs畫畫班, 不過老師好細個兼一個對成12個學生, 你自己考慮下 :-P

別墅

原文章由 薳然媽媽 於 08-1-9 22:07 發表

thanks!

Hi 薳然媽媽,

真係好啦,早陣子我留意到bk媽咪讚好既畫班,你睇下有無興趣,不過我未去過架,check pm

大宅

hi,

我都想知好既畫班呀?????? pls pm me. tks~~~~

原文章由 dorischung 於 08-1-10 14:30 發表

Hi 薳然媽媽,

真係好啦,早陣子我留意到bk媽咪讚,你睇下有無興趣,不過我未去過架,check pm!
:-)

大宅

我都想知,可否PM我呢?

原文章由 wongs 於 08-1-12 13:18 發表
hi,

我都想知好既畫班呀?????? pls pm me. tks~~~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Doris,

Long time no c!!!:mrgreen:
Can u also PM to me?tks!!

原文章由 dorischung 於 08-1-10 14:30 發表

Hi 薳然媽媽,

真係好啦,早陣子我留意到bk媽咪讚好既畫班,你睇下有無興趣,不過我未去過架,check pm!
[url][/url]

男爵府

原文章由 ClaireMa 於 08-1-15 13:27 發表
Doris,

Long time no c!!!:mrgreen:
Can u also PM to me?tks!!

我都想知, 可唔可以pm埋比我, thanks
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Pls check pm~

原文章由 LuLuBB 於 08-2-19 12:55 發表

我都想知, 可唔可以pm埋比我, thanks

大宅

hi ClaireMa,

好耐無見, 你決定咗比囡囡讀邊間?

原文章由 ClaireMa 於 08-2-19 14:25 發表

男爵府

原文章由 ClaireMa 於 08-2-19 14:25 發表

clairema

thanks 收到la
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

別墅

clairema,

Please send for me, thanks!

大宅

虎到金來勳章

薳然媽媽 ,

我朋友介紹左佢仔女的畫畫 (~1.5hr) & 普通話 ( (~0.5hr))老師比我兩個女, 我估她 below 50, 人好有修養 , 現在已經上門教了我兩個女兩個月 (2 hours/ one lesson/one week), 我好滿意.

(FYI, 我女女先前已在出面的畫班學 more than 1 year)

只是上門單對單教, 價錢不平.
老師往昔在廣州做卡通畫的, 來HK後教過一些畫室(包括Tsuen Wan創美), 後來(至今)在Yuen Long自己畫室開班.:-P

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

未呀~衰鬼!!十五十六~:;pppp:

原文章由 豬仔媽媽 於 08-2-19 15:14 發表
hi ClaireMa,

好耐無見, 你決定咗比囡囡讀邊間?

大宅

Thanks, mrsanthony.
我prefer阿囡出去上堂呀, 因為唔想佢響屋企搞搞陣, 嘈住我得3個月既細囡. 依家阿囡出去學普通話, 見佢上得都好okay, 之前都有d上門教普通話老師pm比我, 我見學費都唔係好貴bor, 同依家讀o個間一樣(計起其實仲抵, 因為上門一對一麻). 至於畫畫呢, 就遲d先, 因為阿囡依家日日都有野學, 好充實:-P

不過都請您pm呢個老師d資料比我呀, 第日等細囡大d, 就可以請老師上門教, 到時兩個囡囡一齊學, 好似您咁囉:lol: .

原文章由 mrsanthony 於 08-2-20 11:46 發表
薳然媽媽 ,

我朋友介紹左佢仔女的畫畫 (~1.5hr) & 普通話 ( (~0.5hr))老師比我兩個女, 我估她 below 50, 人好有修養 , 現在已經上門教了我兩個女兩個月 (2 hours/ one lesson/one week), 我好滿意.

(FY ...

大宅

虎到金來勳章

唔駛客氣.
:-P
老實講, 畫畫, 其實應該出去學好D, 因比在家有多D刺激.

只是我安排不到人手, 故請老師上門. ops:" />

[ 本文章最後由 mrsanthony 於 08-2-20 15:13 編輯 ]

大宅

dear doris,

would u pls also pm to me: [email protected]

thks

Hi 薳然媽媽,

真係好啦,早陣子我留意到bk媽咪讚好既畫班,你睇下有無興趣,不過我未去過架,check pm!

複式洋房

hi

Dear Doris,

i also want to know the information of that teacher, would you please PM me?Thank you!
Minnie

大宅

原文章由 薳然媽媽 於 08-2-20 14:45 發表
Thanks, mrsanthony.
我prefer阿囡出去上堂呀, 因為唔想佢響屋企搞搞陣, 嘈住我得3個月既細囡. 依家阿囡出去學普通話, 見佢上得都好okay, 之前都有d上門教普通話老師pm比我, 我見學費都唔係好貴bor, 同依家讀o個 ...

可否PM有關你囡囡學普通話既資料比我呀? THANKS~~

大宅

Dear mrsanthony,

可否SEND D 資料比我.

THKS,

原文章由 mrsanthony 於 08-2-20 11:46 發表
薳然媽媽 ,

(FY ...

首頁

尾頁

跳至