自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

九龍塘地鐵站同又一城交界的滙豐櫃員機有人漏左冇攞錢,因為太手快攞左出黎,已交又一城管理處,請自行聯絡又一城。。。

珍珠宮

回覆:滙豐 ATM 冇攞錢

萬物皆空,因果不空

公爵府

未曾生我誰是我,生我之時我是誰,
長大成人方知我,合眼朦朧又是誰,
來時糊塗去時迷,空在人間走一回,
不如不來亦不去,亦無煩惱亦無悲。

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

點解唔交去警局既....下次都係唔好手快快幫人拎錢出黎....等櫃員機自動吞返入去算~

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

管理處

大宅

回覆:dasy 的帖子

真係蠢左,因為趕,一心只係諗快d拎錢,點知因快得慢。。。

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

侯爵府

引用:九龍塘地鐵站同又一城交界的滙豐櫃員機有人

原帖由 ivytam11 於 14-08-23 發表
九龍塘地鐵站同又一城交界的滙豐櫃員機有人漏左冇攞錢,因為太手快攞左出黎,已交又一城管理處,請自行聯絡 ...
下次不要自己取。。

大宅

畀面勳章

比錢管理處有無mark底/其他人睇佢住?
唔好話我多心, 有人私吞你就大獲了

大宅

回覆:1928mickey 的帖子

即詢問處,
見到佢地有紀錄所以okay,
我諗事主返轉頭搵的話都會第一時間搵又一城多過警局,
九龍塘最近的警局都唔係walkable distance 。。

希望果個人快d 返轉頭搵又一城啦

水晶宮

我信唔過管理員,萬一條友報警,管理員又吞左d錢咁咪

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 ivytam11 的帖子

~ 等佢彈番入去!~ 拎咗?交番 hsbc !
~ 沒諗過? 會拎去管理處喎!
不過,係小巴,同巴士執到野! 都係交比司機嘅!

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

伯爵府

報警穩陣啲。比又一城唔係咁好。

伯爵府

畀面勳章

我較早前都係唔記得攞錢,打去hsbc話交易正常,即有人攞左,當時後面係有人跟尾,我好肯定佢有入過咭,因為我聽到佢㩒do do聲,我當時仲未離開,㩒緊電話check個戶口號碼,我宜家等緊銀行信去報警,嗰條友咁貪心攞我幾千蚊,我仲要當時喺佢附近,得我地兩個都唔比返我,佢今次實衰硬比警察拉,因為佢入過咭銀行一定有紀錄,加埋閉路電視,哼!抵死

侯爵府

hashtag影視迷勳章

唔好掂呀,等一陣部atm會自動吞返

老餅會員上科林只求開心!

首頁

尾頁

跳至