興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

用緊S4,想換大mon機,請問各位建議等9月新Note 4,定出G3呢?唔知LG會唔會嚟緊出新機呢?

侯爵府

回覆:Note 4 vs G3

聽人講會有

子爵府

引用:用緊S4,想換大mon機,請問各位建議等9月新

原帖由 小小郭夫人 於 14-08-26 發表
用緊S4,想換大mon機,請問各位建議等9月新Note 4,定出G3呢?唔知LG會唔會嚟緊出新機呢?

...
出G3啦 !LG年尾都無期艦機出 , 暫時只有G3嘅有筆大芒入門機 ! 除非佢封鎖消息啦 ***真係唔好諗啦 !

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 小小郭夫人 於 14-08-26 發表

原帖由 rickyuri 於 14-08-27 發表
出G3啦 !LG年尾都無期艦機出 , 暫時只有G3嘅有筆大芒入門機 ! 除非佢封鎖消息啦 ***真係唔好諗啦 ! ...
乜唔係會出G Pro 3 咩?。。聽閒o乍

panda361  一定有  發表於 14-8-27 20:28

子爵府

引用:Quote:原帖由 rickyuri 於 14-08-27 發表出

原帖由 LokYauYau 於 14-08-27 發表
乜唔係會出G Pro 3 咩?。。聽閒o乍
呢部唔算LG嘅旗艦機喎 ! 無收到風話有呢部機 !

大宅

引用:用緊S4,想換大mon機,請問各位建議等9月新

原帖由 小小郭夫人 於 14-08-26 發表

...
鐘意三星應該等

別墅

等多陣啦。不過note4新出一定過6k以上

我自已用緊G3幾好用

別墅

回覆:LokYauYau 的帖子

gp2都係今年三月先出,3應該要出年年頭先有機會蒲頭了

男爵府

我等緊g3 stylus.我鐘意有筆,但note4應太貴同用緊note2,如G3 stylus 唔太差我會轉。但聽聞spec唔太好。

伯爵府

好媽媽勳章

引用:我等緊g3 stylus.我鐘意有筆,但note4應太

原帖由 姬絲汀汀 於 14-08-27 發表
我等緊g3 stylus.我鐘意有筆,但note4應太貴同用緊note2,如G3 stylus 唔太差我會轉。但聽聞spec唔太好。

...
G3同Note嘅用法係咪應該差唔多?我用慣左***,驚用唔慣LG。我好鍾意韓國嘢,所以***,LG都鍾意,冇特別偏好邊個品牌

伯爵府

好媽媽勳章

引用:等多陣啦。不過note4新出一定過6k以上我自

原帖由 babyQQBABY 於 14-08-27 發表
等多陣啦。不過note4新出一定過6k以上
話說我部S4都開始hang hang哋,而且10月電話plan幾滿,所以都係時候要下決定啦如果等Note4,我就日日催眠部電話捱多1個月比佢退休

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 姬絲汀汀 於 14-08-27 發表我

原帖由 小小郭夫人 於 14-08-27 發表
G3同Note嘅用法係咪應該差唔多?我用慣左***,驚用唔慣LG。我好鍾意韓國嘢,所以***,LG都鍾意,冇特別偏好 ...
我用左好多年***; 由Jet, S, S3。。轉LG 又唔覺得好唔慣, 可能因為都係andriod 機吧

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 小小郭夫人 於 14-08-27 發表

原帖由 LokYauYau 於 14-08-27 發表
我用左好多年***; 由Jet, S, S3。。轉LG 又唔覺得好唔慣, 可能因為都係andriod 機吧

...
點解你轉會呢?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 LokYauYau 於 14-08-27 發表

原帖由 小小郭夫人 於 14-08-27 發表
點解你轉會呢?
其实, 用左3部機都有個共通點。。用左1年多d就開始load得好慢 (重新reset後都唔好得好多)。。加上好多無謂apps 又洗唔到又佔位。。咪試吓第2部law。。

G3 個mon 大小小, 剛好between S5 與 Note 中間, 啱哂我呢眼又矇但手又細的人

當然,我唔排除我貪靚, 酒红色真係靚

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 小小郭夫人 於 14-08-27 發表

原帖由 LokYauYau 於 14-08-28 發表
其实, 用左3部機都有個共通點。。用左1年多d就開始load得好慢 (重新reset後都唔好得好多)。。加上好多無謂a ...
係喎,***一年貨仔架咋,好準時,我之前用挨瘋都一樣,可能我黑仔買親都係咁。

我用嚟睇報紙+韓劇,所以大mon比較好,如果G3唔夠Note大,咁我等Note啦,多謝大家。

男爵府

回覆:小小郭夫人 的帖子

我都係覺***得一年貨仔加太多內置app成鬼日update又佔ram.我like大mon,昨日g3stylus官方出左spc,低階機,我唔選擇啦,而家決定用lg pro 2先,網上評價好,又平,睇過真機個mon好靚又成5.9吋,我都建議你買gro 2 呀,如買水貨都係2800到,試玩下冇妨。我plan出年5月先完,想到時先考慮出唔出ip6 or note4.

男爵府

等出左note4後買G3, 會平好多!

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

G3 幾錢?

伯爵府

好媽媽勳章

引用:我都係覺***得一年貨仔加太多內置app成鬼日

原帖由 姬絲汀汀 於 14-08-28 發表
我都係覺***得一年貨仔加太多內置app成鬼日update又佔ram.我like大mon,昨日g3stylus官方出左spc,低階機,我 ...
我問薯嘜通啲哥哥仔,佢哋話pro 2同G3差唔多,但G3新啲,建議用G3呀

伯爵府

好媽媽勳章

引用:等出左note4後買G3, 會平好多!

原帖由 三十歲男人 於 14-08-28 發表
等出左note4後買G3, 會平好多!
係喎,比個讚你

首頁

尾頁

跳至