自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有冇人去過德福的名髮廊剪髮 我見佢地的價錢都唔貴, 而且近我! 或者大家有冇其它好介紹, 因為依家好多salon都係好無品, 我都唔咁亂咁試

大宅

我上年12月o果時去剪過一次, 服務態度都OK, 同我剪o果個師傅叫Sky. 全個過程無咩問題, 唔駛等, 我淨剪頭髮, 不過剪完無沖水. 一個鐘頭攪掂.

大宅

哇,唔好去啊,把鬼,我半年前電左個髮,唔駛一星期巳經直晒,其實好多SALON都可以補電,我諗住咁大間連鎖店實有得補電喇,我打電話落去問,佢地話好啊你落來啊,點知我落到去,佢同我洗濕個頭,先同我講"係咁架喇,你想有幾LUEN啊,你要LUEN D既話咪俾錢補電囉,我就認為夠LUEN架喇",搞到我要濕住個頭走人,喂,你電得唔好我都算喇,唔補電都算喇,你唔好呃我話補電又要加$$至得架,呢間黑店來架,千祁唔好去啊,同我電個所謂髮型師好似MK仔咁,個頭勁似雀巢,叫做SIMON...唔駛錢都唔好去果度電啊...

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我都試過, 收到傳單話做promote, 負離子直髪3xx 元, 去到就唔係果個價錢, 要7xx元, 我都算啦, 個師父除了我一個客外, 並無其他人客, 都好小整理我的頭髮 (除了剪頭髮), 其他全程都由洗頭仔打理, 仲要一個星期唔夠已經luen番, 唔會再有幫襯

民房

我去過德福名髮廊, 我既意見係揀師傅好緊要
因為我試過一個好衰既同一個好既

講左個好衰既先啦, 佢叫lesile, 戴帽既, 個次我去電髮, 佢收得我好貴唔在講咁我諗住如果整得好既咪ok囉, 點知整出來醜到不得了, 仲好似整燶左我d尾囉, 我嬲到呀, 佢仲要話幾好得...嘩...激到我呀...
仲要好似好趕時間咁...將我塞左俾第二個師傅佢自己走先, 真係有冇搞錯呀呢個人, 不知所謂囉~
第二次我趕時間要去吹個頭梗係唔再搵佢啦, 有個師傅叫阿roy既, 我吹個頭佢都好認真幫我整, 吹到好似雜誌咁, 好開心 我跟住之後都係搵返佢幫我整, 好唔同囉, 認真同唔認真既人~

別墅

I have very bad experience in this德福名髮廊.
我的在這間做完負離子之後就全個頭D頭髡燶哂,總之非常差.

大宅

--

別墅

醒目開學勳章

好差 小朋友頭都唔識剪

民房

估唔到咁多人reply, 哈, 等我都講下
我住九龍灣都去過德福呢間名髮廊, 其中一個好衰既我見你地都有提過, 唔記得叫咩名, 我淨係記得冇乜頭髮既
個日都唔知佢係輸左馬定係咩, 口黑面黑咁, 喂大佬, 我俾錢來幫襯, 你唔鐘意做唔好做囉, 見到佢都滾, 樣又衰, 真係頂
老實講男人剪個頭要幾耐姐, 滾水六腳咁好趕住走囉, 超

之後梗係唔搵佢啦, 搵第2個, 都係唔知叫咩名, 我而家都係搵佢剪, 佢戴眼鏡既, 男仔來既, 呢個就好d, 俾心機d剪囉, 有傾有講咁, 雖然剪頭髮係小錢, 但係唔係咁就須要態度唔好囉, 佢仲教我洗完頭要'讓' 乾d同埋點樣吹, 起碼我會覺得呢d有heart d, 唔係平就求其整

阿光頭師傅唔該你反省下咩叫服務態度啦, 你一d都冇呀!!!

首頁

尾頁

跳至