自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

美素佳兒 4 號奶粉會唔會好甜? 係咪雲哩拿味的?
thx~

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

公爵府

親子王國15週年勳章

呀女食美素佳兒2號同3號, 呢隻牌子唔係好甜架, 比惠氏, 雅倍淡.
個日響藥房門口有美素佳兒promotion, 個姐姐話市面上大部份奶粉都唔係純牛奶而係溝牛骨粉磨, 用以減低成本, 只有佢地個隻係無溝喎, 聽就咁聽囉, 不過呀囡飲開又ok, 價錢屬於最平既奶粉,間唔時萬寧,Watson有特價$29.9(400g), 所以都買咗好多慢慢食, 4號仲試過百佳特價$19.9唔使換購就咁買.

原文章由 可樂皓皓 於 08-1-15 23:58 發表
美素佳兒 4 號奶粉會唔會好甜? 係咪雲哩拿味的?
thx~

首頁

尾頁

跳至