婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

尖沙咀西醫梁鳳霞, 好嗎?

我姐姐想找此位醫生看婦科, 請問有無媽咪可給予意見
一仔一女之大頭蝦媽咪

別墅

Re: 尖沙咀西醫梁鳳霞, 好嗎?

我睇佢有好幾年,主要係婦科問題的定期檢查,後來生bb由頭到尾都係搵佢跟。

別墅

ahtkk,
Thanks.
How much per visit (normal case) ?
一仔一女之大頭蝦媽咪

別墅

around $450 for consultation fee.
medicine/special check-ups charged separately.

男爵府

2019勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

我都係睇佢,婦科同接生,設備好好,好先進。不過等到你呢.....次次book10點半都要等到十一點幾先開始。你最好book遲D。

別墅

謝謝您們
一仔一女之大頭蝦媽咪

大宅

She is very good. I also introduced by someone to 生BB. Not so expensive.
Have a nice day!

大宅

各位:
可否俾個電話no我呀?

大宅

belinda leung 27869888. She is very patient and her nurse are nice too. you better show up first and they will tell you the app. time then you can go for a walk.

別墅

我一有bb就開始睇佢。佢好nice,我接生都係揾佢。不過,人好多,我每次都要等最少一個鐘先到我睇!

別墅

請問梁醫生在那間醫院掛牌?順產和開刀收費如何呢?

別墅

Baptist.

男爵府

我都係睇佢架。不過真係好多人囉!

首頁

尾頁

跳至