自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇人參加過graceful hands既playgroup?? 我想同囝囝報playgroup, 唔知太子graceful hands好唔好呢??

複式洋房

請問有冇人試過太子graceful hands??

禁止發言

侯爵府

之前我見有好多mama投訴, 話呢間野勁唔掂mouth:

民房

之前不滿佢多數係的policy,都企得幾硬。不過的課程比較
有系統,同有net,好多學生考入名校。的小朋友讀上去,
有些七八歲就巧劍橋flyers,有個二年班考到flyers 15 個
盾,嚇死人!
好多中心仲誇張,花墟間出名野superkids直情費事同
的家長講,門口寫明請唔好按鐘,有問題打電話去留口訊等
覆。所以我老公話有無搞錯,話幾好都唔報。再聽的同學家
長講先去知去graceful hands,出黎成效都好好。真係看你
要甚麼,好的通常都串的!
可能playgroup的家長緊張的啦,上到小學,甚麼大牌學校
的policy都領教過,呢間都算好有禮貌同合理的了。如果小
朋友細的,呢間好過superkids,因為superkids只做小學以
上,呢間由BB開始培養,所以的英文是當第一語言咁教。superkids follow學校的syllabus,但無net,呢間跟埋公開試同有普通話。

大宅

我個囡都上過成年堂, 我唔覺得好好喎...........d導師好打工 feel, 唔會有親切感

首頁

尾頁

跳至