跳至

首頁

尾頁

別墅

大家有冇諗過, 究竟產後點修身 ?
我重左成三十幾磅, 真係唔知點減好 ???

大宅

呢個都係我苦惱緊既問題呀, 我比你更厲害呀, 我肥左成 50 磅呀

複式洋房

我都好擔心,我肥左30幾磅。
我希望產後餵人奶,消耗多D。
同埋盡量食清淡D。

男爵府

我第一胎就好容易自動收身, 可能因為當時年紀輕(25yrs), 到而家第二胎, 我都好驚收唔番身, 上星期去QE照超聲波, 醫生叫我唔好再食咁多野, 因為BB而家已經3.1kg , 而我就重左太約30lbs, 但有時真係好難忍口嘛!

大宅

原文章由 loklok0104 於 08-1-21 13:51 發表
我第一胎就好容易自動收身, 可能因為當時年紀輕(25yrs), 到而家第二胎, 我都好驚收唔番身, 上星期去QE照超聲波, 醫生叫我唔好再食咁多野, 因為BB而家已經3.1kg , 而我就重左太約30lbs, 但有時真係好難忍口嘛 ...

你依家幾多周呀?

我重左50lbs呀... 我都好驚收唔返... 又話餵人奶可以幫助修身... 我希望得喇... 如果唔得... 可能o係巴士度見到我同徐子珊跳舞

別墅

我覺得生完餵人奶+日夜咁湊BB真係會瘦得返,不過d肚呀手臂果d就真係要靠做運動喇,因為d肉"林"晒:-(

---------------------

別墅

但係有d 人又詁餵人奶都係咁肥~~ 真係苦惱~

洋房

我都重咗3x lbs, 我諗住返工後參加"米b洛"

捷豬2008年2月1日出世,重3.39kg,係媽咪心肝寶貝!

複式洋房

我重咗35+kgs...... 呢排仲要忍唔到口呢~ 勁食野...... 有mami話餵人奶會好肚餓, 都係會勁食... 對我呢d冇自制能力既人... 真係...... 唔知點算她啦
...☆小王子2008年02月19日☆出世了☆...

---->小女皇的生活點滴

別墅

剛剛朋友提左我, 要坐埋月先可以減~
有冇人聽過產後運動 ? 我開刀係咪唔可以咁快做運動呢 ?

大宅

我第1胎時都重左33-35磅左右...不過都算收得唔錯....105磅...我餵左2個星期人奶,食野變番正常,冇做運動,一直都冇捱夜,因為有人幫手...好似2個月左右修晒身...果時就22歲...
今胎重重....大慨35-40磅,加上個肚又大過上胎....我都諗住堅持人奶,今次打算夜晚自己起身餵....希望可以餵到奶又修到身啦...我都有0的驚變肥c9....
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

首頁

尾頁

跳至