媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 油塘媽媽

babydoris

好久沒見, 我都好開心見到你們. 我知道那位伯伯和他的3隻米色鳥, 他好像叫方伯. 晴睛亦很喜歡看小鳥,但我驚鳥糞有birds flu, 所以唔俾睛晴摸牠們.

映樓?貴唔貴?我好驚俾人斬到一頸血. Pls let me know the price.

thanks

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

AMY
唔刻哂妳, 我真的不知有這地方玩.
cocomami
我打算明天星期六早上同敬聰去玩玩, 如妳都有時間, 在那地方見. 鯉魚門體育館 (我想約9:00左右啦) . 映樓價錢一般啦, 但我覺得都值 (可以作一個留念). $780 (36張 - 4R, 一張 – 8R(UV), 包沖印及菲林會給返妳. 妳可看看我的參考
http://photos.yahoo.com/dorisfong0813

別墅

Hi amy & cocomami,
long time no see la, 因我係工司工作好忙, 而且黎左3個新同事, 所以係工司而家唔方便上綱, 無上o黎都有3個月啦, 完來多左新媽媽加入, 各位好.

babydoris,
你bb張相好得意, 係邊影架, 你覺得好唔好, 介紹一下, 我都想同我囡囡影.(好似好多bb都影呢間)

商埸個男e生我囡囡好似3-4 個月有o弟過幾次, 無話好唔好要o弟你bb夾唔夾佢, 我個囡就唔夾佢, 不過可能我囡囡當時太細啦, 佢話太細個無咩約食得咁話, 所以o弟幾次都唔好.
我叫曉琳豬豬 :oops: 16OCT2003係聯合出世.

複式洋房

babydoris

唔好意思,我星期五要準備老闆出差所以沒有上網,miss 咗我們的聚會. 我大約11.00左右上過去, 但因晴晴沒穿socks被拒於門外,佢好唔開心.

映樓價錢都ok, 但個攝影師有耐性嗎?如果小朋友扭計點算?有沒有時限? 可否給我聯絡資料嗎?

thanks

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

cocomami

不緊要, 下次再約啦.

Babyhouse 在尖沙咀油漆咸道南 83-85A 金德大廈地下後座C鋪 (米蘭站行前小小), Tel : 2317 1298.  $780 (包 36張-4R + 1張 - 8R (UV) 會給回菲林(十個造型) + $380 (拍攝費). 好多bk媽媽都影這間.

那集照片是敬聰上個月拍攝,當時他都識得行, 所以我想冇問題, 那些拍攝人員有兩個, 一個負責映, 一個負責引bb笑及令bb注意他. 待bb不會走來走去. 但有時都要看bb心情, 最好bb要訓夠, 又吃飽 , 不扭計.

攝映帥便很快觸到bb神情的. 上次敬聰冇扭計, 又訓夠, 所以只用了45分鐘便拍完. 攝映帥會提妳已映完36張/一筒, 重映不映, 他不會免強要映多些的.

* *如說是bk媽媽都有免拍攝費(再送5張-2R),那便不用拍攝卷即$780便可以

別墅

babydoris,
多謝你報料, 你bb現多大, 我住係油塘村架, 你呢??
我叫曉琳豬豬 :oops: 16OCT2003係聯合出世.

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

我bb下月頭就十五個月, 我住高俊苑.

首頁

尾頁

跳至