意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 66|主題: 133140

買電飯煲,"樂聲"."飛利浦"邊個好?

男爵府

國民生產總值:5038

畀面勳章

樂聲

飛利浦

王國熱話
自製pinata
請問有無新界區party room介紹
小朋友生日會到會
請推介小型到會服務 只有十個大人

洋房

國民生產總值:46

樂聲好D,耐用,我好多朋友都係用呢隻牌子

大宅

國民生產總值:3177

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 carcar000 於 08-1-26 17:50 發表
樂聲

飛利浦http://www.hsbc.com.hk/1/PA_1_3_ ... gpws/cards/rewards/ ...

我就覺得樂聲幾好用,我未用樂聲之前一年就要換一個電飯煲,因為個D電飯煲好容易划花,但是樂聲就唔會甘容易划花,我屋企個樂聲用左2年都仲好好,不過煮飯時間就比較長一般要37分鐘,但是我聽BK的媽咪講,電飯煲煮的時間長D飯會好食D.

男爵府

國民生產總值:6803

飛利浦more function wor~~

男爵府

國民生產總值:6253

比我會買樂聲.......

男爵府

國民生產總值:9113

我之前都係用樂聲 不過要煲成 45分鐘
d 飯又真係好食d 喎
而家用寶康逹果隻萬能煲
因為個廚房好細冇地方擺
所以將個樂聲送咗比姑仔

珍珠宮

國民生產總值:31027

好媽媽勳章

我由好細好細個開始屋企已經係用樂聲的電飯煲的了. 所以俾呢兩隻牌子我揀, 我一定揀樂聲. 而且樂聲電器的質素俾到我好大的信心.

洋房

國民生產總值:140

梗係樂聲la, 煮飯真係好ok喎, 佢出咗電飯煲咁耐, d煲好耐用.

男爵府

國民生產總值:6256

畀面勳章

請問樂聲D煲易唔易痴底,個底易唔易花?thx

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.