意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 0|主題: 84837

呢幾日少奶左好多,有冇計急救?

男爵府

國民生產總值:9034

:cry: 唔知點解呢幾日突然少奶左,仲要係好多果隻原本一日可以泵到30安以上,但呢幾日只有廿幾安,唔知點好:-|

王國熱話
iphone睇bk好侄
綜合
请教各位,我没有私信权,怎么样才能可...
要求代宣傳

大宅

國民生產總值:1272

如果你覺得煲魚湯麻煩,可以試吓飲熱豆漿呀,我自己就幾work啦,次次飲完一陣就谷住啦!

大宅

國民生產總值:3067

我都係咁...可能天氣凍左,阿B埋身又少左(佢太懶瞓啦)..

今日整左兜通草木瓜燉奶飲,睇下會唔會好D...

原文章由 Karena1015 於 08-1-26 21:46 發表
:cry: 唔知點解呢幾日突然少奶左,仲要係好多果隻原本一日可以泵到30安以上,但呢幾日只有廿幾安,唔知點好:-|

大宅

國民生產總值:4187

原文章由 hkpackage 於 08-1-27 01:04 發表
我都係咁...可能天氣凍左,阿B埋身又少左(佢太懶瞓啦)..

今日整左兜通草木瓜燉奶飲,睇下會唔會好D...

我都有咁既情況呀....
如果而家再飲番上奶湯仲有無用既呢?

子爵府

國民生產總值:14214

好媽媽勳章

不用擔心

飲D上奶湯
多奶茶
一定好快多奶

大宅

國民生產總值:3067

你地急救成點呀?

我飲完魚湯再密密泵好左好多啦...我阿B繼續渴睡,天寒地凍泵奶好淒涼呀...

男爵府

國民生產總值:9461

原文章由 Karena1015 於 08-1-26 21:46 發表

karena你又係咁呀,你咩事呀?
我就period黎,所以小得可憐呀

昨天煲左通草木瓜大尾魚湯
今日都冇咩多到
不過d奶奶就濃左好多
都好過冇啦

不過仔仔真係大食左呀
好彩依家晚上開始食緊粥仔
咁都可以勉強

但係我d冰奶已經得番4枝
真係好驚呀

衰衰地買左奶粉做後備
萬一一枝奶都用晒時就要上場
我真係好唔想

所以日pump夜pump
成日埋身
希望period完好多啦:-(

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

男爵府

國民生產總值:9034

thank you晒大家先,我而家都ok返喇!
其實我差唔多日日都飲魚湯 (2個家庭碗咁多度,即10個普通飯碗size),唔知點解成日都覺得唔夠,加上我係全泵可以見到日日既量有冇多/少,平時一日都有30安以上前排唔知係咪泵少左所以少左奶。
今次幫到我多返奶既係黑麥汁,不過要keep住飲先有效。

karen,
你就好啦咁快黎m,
我仲未黎,
好驚又中
我阿仔都食緊7安一餐,
冇乜多到(好彩,如果再多我又減產都唔知比咩佢好)
我阿仔一日都食2餐糊仔喇,
所以我都算可以輕鬆返d。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.