跳至

首頁

尾頁

別墅

邊到有得賣呢?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

冷帽我見好多地方都有喎...
防水boot就....唔係踏入水入面...普通皮boot都防水架

你係想買比自己定買比希希架

別墅

買比自己架, 我們下星期去日本, 我一早幫希希買左雪靴同冷帽, 因為早前機票出了問題, 以為去唔成, 不過前兩日知道OK, 昨晚突然醒起自己好似咩都未預備, 真係大頭蝦, 所以...

原文章由 月希 於 08-2-1 17:12 發表
冷帽我見好多地方都有喎...
防水boot就....唔係踏入水入面...普通皮boot都防水架
係想買比自己定買比希希架

珊瑚宮

咦...買比自己架...咁反而難諗d喎...

我今晚去八佰伴時幫你睇下有冇啦

大宅

原文章由 Felizkitty 於 08-2-1 17:26 發表
買比自己架, 我們下星期去日本, 我一早幫希希買左雪靴同冷帽, 因為早前機票出了問題, 以為去唔成, 不過前兩日知道OK, 昨晚突然醒起自己好似咩都未預備, 真係大頭蝦, 所以...

...

噢, 我仲以為雨靴添. :lol 原來係滑雪boot. 我都想知澳門邊到有架. 小朋友我見到八佰伴有. 大人唔見到. 但香港賣戶外用品, 爬山用品既地方一定有.

珊瑚宮

八佰伴得冷帽咋...

八佰伴好多人丫...我地6點去已經排長龍等泊車...最後我地都係泊左係隔離..
9點走時..重勁多車等位

侯爵府

jessica

你有冇timberland或者cat個d boot呀? 個d都ok bor, 我都係買左對cat去日本炸...

別墅

其實我就係想搵個d, 因為平時都可以著, 澳門邊到有timberland或者cat呀? 我e+好out, 好小行街

原文章由 stephenietam 於 08-2-1 22:15 發表
jessica

你有冇timberland或者cat個d boot呀? 個d都ok bor, 我都係買左對cat去日本炸...

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 Felizkitty 於 08-2-2 16:09 發表
其實我就係想搵個d, 因為平時都可以著, 澳門邊到有timberland或者cat呀? 我e+好out, 好小行街

嘖水池bossini隔離有間鞋舖,另外信達城對面同荷蘭園一帶都有好多,可以去睇睇.
你係咪會帶埋小朋友去日本?佢咁細個你有咩要準備呀?

侯爵府

原文章由 Felizkitty 於 08-2-2 16:09 發表

白馬行d鞋舖都有架啦~~

仲有一樣提提你, 每日手袋都要有一對spare socks比希希呀, 雖然鞋係防水, 但係有時socks都會濕, 如果唔換會好凍架.

大宅

jessica
我見高士德m 記附近巴士站有間鞋舖有cat & timberland 買.. 間shop 好似叫mirlabel, 咁應該八百伴都或者會有..

呀, 仲有一間叫富士, 都應該會有架 (係白馬行大阪鞋對面)

[ 本文章最後由 Ponla 於 08-2-3 15:45 編輯 ]

別墅

唔該晒甘多位, 我應該知道啦, 特別多謝gina既提醒, 我會帶多對放係袋, 希望明天放工有時間去買野, 因為今晚家姐個仔仔滿月酒, 一陣要去幫手, 希望可以影到靚相啦.

別墅

我當然帶埋希希去啦, 除非迫不得意唔帶得, 心掛掛去旅行我寧願唔去, 其實佢e+都唔細, 我都無咩特別準備, 現在係冬天, 禦寒衣物唔小得, 我覺得最緊要係帶藥, 其實黎到好多mami都帶埋d小朋友去旅行, 尤其係gina^_^

原文章由 in923 於 08-2-2 16:34 發表
嘖水池bossini隔離有間鞋舖,另外信達城對面同荷蘭園一帶都有好多,可以去睇睇.
你係咪會帶埋小朋友去日本?佢咁細個你有咩要準備呀?

首頁

尾頁

跳至