想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我上一胎係早產既...31weeks....得815克重...唔知下一胎會唔會都係咁....都幾擔心...但又好想有第二胎....問過醫生...佢都答唔到我...唉.......唔知點算........

大宅

why 早產既?

my bb also 早產, 31 week, 1.28kg. my bb now 4 mth old. i also woory if next bb will 早產
your bb now okie?

原文章由 cherryiiiii 於 08-2-6 13:40 發表
我上一胎係早產既...31weeks....得815克重...唔知下一胎會唔會都係咁....都幾擔心...但又好想有第二胎....問過醫生...佢都答唔到我...唉.......唔知點算........

大宅

bloveb多謝你關心先....我bb而家都7歲啦....都冇咩特別...只係比其他小朋友瘦d...當時早產醫生都話冇原因...不過當時就好危急....bb要即刻出世...醫生話冇得預防早產...可以做既只係睇得緊一d...我有個朋友情況同我差唔多....不過佢就早發現...所以情況都比我好....你果時醫生有冇話係咩原因呀?你bb而家幾好嗎?

大宅

my case was due to I had high Blood pressure...:(

BB fortunately he is so far so good. Stayed at the ICU for 40day+ and no complication. As son as he reached 5lb, he was discharged. now he is only 11lb. I am so worry he will be very tiny. emotions are up and dows given his performance of hte day...for example, whther he is drinking more or less milk, whether he is throw up duri ng the day, sometimes he resists to milk, sometimes he just did not poopoo...and sometimes he has running nose..already light and i am just too worry all the negative factor will affect his weight gain..maing me crazy taking care of him..:(

7 sing bb, is he/she really clearer as ppl says?

原文章由 cherryiiiii 於 08-2-7 20:35 發表
bloveb多謝你關心先....我bb而家都7歲啦....都冇咩特別...只係比其他小朋友瘦d...當時早產醫生都話冇原因...不過當時就好危急....bb要即刻出世...醫生話冇得預防早產...可以做既只係睇得緊一d...我有個朋友情況同我 ...

大宅

首先我希望你唔好太過唔開心啦...當然我都明白做媽媽既...一定會好緊張bb既身體....不過我覺得太緊張未必係好....佢地都真係需要時間去長大....如果佢有時唔想食奶...或者小食多餐...又或者佢可唔可以食其他野呀...(因為我唔知你bb幾大...可以食咩?)好多野真係急唔來...唔好迫佢呀....如果唔係佢怕左就弊啦....努力啦....

首頁

尾頁

跳至