網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有無人好似我咁,貨到齊集運到,但唔出貨住呢?

我今次用夜貓,唔俾出TGX, 要用順豐¥32+¥8,超貴,最敝今次又幫人淘,要人哋俾多D運費又唔好....

依家一直等,唔知要等幾耐先有好轉

大宅

出到已經好好, 好多間之前都停發, 都係依幾日先發貨

複式洋房

引用:有無人好似我咁,貨到齊集運到,但唔出貨住

原帖由 lailaicom 於 14-09-25 發表
有無人好似我咁,貨到齊集運到,但唔出貨住呢?

我今次用夜貓,唔俾出TGX, 要用順豐¥32+¥8,超貴,最敝 ...
貴唔緊要,問題係有d貨跟本寄唔到出黎

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章

我既貨都到哂, 集運話恢復出貨. 但我有電器點計都係黎唔到香港, 宜家就企左係度唔知點好................

男爵府

BK Milk勳章

回覆:有無人繼續等唔出貨到香港?

我昨日用夜貓發順豐、晚上11:00左右順豐收件、今朝貨品巳到香港、下午應該可到門市取貨

象牙宮

引用:我既貨都到哂, 集運話恢復出貨. 但我有電器

原帖由 tofulo 於 14-09-25 發表
我既貨都到哂, 集運話恢復出貨. 但我有電器點計都係黎唔到香港, 宜家就企左係度唔知點好................ ...
有無問下集運點

象牙宮

回覆:有無人繼續等唔出貨到香港?

我尋日先淘少少野,就算齊貨都可能過左十月一先

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

引用:我既貨都到哂, 集運話恢復出貨. 但我有電器

原帖由 tofulo 於 14-09-25 發表
我既貨都到哂, 集運話恢復出貨. 但我有電器點計都係黎唔到香港, 宜家就企左係度唔知點好................ ...
發左無問題果d 先,剩番果件電器等運到啦,因為本身電器是唔可落來,就算通番關都唔會即刻變番以前一樣,咩都落得,問下集運有無得晌深圳收貨自己攞落來重快d

Stay Hungry , stay foolish !!

子爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章

回覆 hinhin_ma 的帖子

謝謝你既建議, 想問下國內集運到深圳係無受影響, 是嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

tofulo 發表於 14-9-25 13:24
回覆 hinhin_ma 的帖子

謝謝你既建議, 想問下國內集運到深圳係無受影響, 是嗎?

深圳是國內運輸, 唔使過關, 應該無影響

tofulo  thanks  發表於 14-9-25 16:49
Stay Hungry , stay foolish !!

首頁

尾頁

跳至