潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人用3G

有無人用3G

大宅

Re: 有無人用3G

我用緊呀∼

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

星期六出左,但未開到台住,要四月二日先轉到台!
我暫時都未行開過沙田範圍喎!
不過而家都未覺得有乜野問題喎?
我和我阿姨返而覺得部機好鬼正添!
因為我出完之後,馬上佢又出。不過佢要四月六日先轉到台!
我唔覺得月費貴喎!因為用開和記$138個plan,
而家用3的$183個plan,air time全部一樣,
仲多左50個文字訊息,和80個download訊息。
有好多人話好食電,甘一定會食電d,不過冇佢地講得甘誇!
我試過用一舊厚電,都起碼用到24小時!

我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

民房

我boss用緊....係西環收得好好除左係西寶城裡(我地食緊飯時佢打唔到電話)

禁止訪問

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

但Motorola D機成日HANG機,又冇得響震一齊。
勁唔好用!

民房

但你地知唔知其他2.5G手機(即係雙/三頻)未必可以用特到3G個D SIM CARD!

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

我朋友在和黃工作是負責攪 3G, 佢叫我地暫時唔好買住, 遲下先

子爵府

yippeelaw 寫道:
但你地知唔知其他2.5G手機(即係雙/三頻)未必可以用特到3G個D SIM CARD!

Samsung & NEC 機用唔到!

大宅

波子 寫道:
我朋友在和黃工作是負責攪 3G, 佢叫我地暫時唔好買住, 遲下先

Why, is it not good?
Because I want to buy, thanks.

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

Kitty2000,
我朋友說其公司推出 3G 較急, 網絡覆蓋範圍仍未完善就推出巿面, 她的同事們仍日以繼夜不停趕工, 因此她 suggests 我地遲些用 3G 較佳.

大宅

I am using C616, it is quite good coz I do not have a lot of phone call.
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

複式洋房

Dear all,

I just brought a NEC mobile last two weeks.

It's great. So many fuctions. Can take photo and vedio to my baby, can receive e-mail, can 上網 and can through the phone see my husband and his working enviroment etc. It's so funny. I enjoy it very much, also my husband have the same feeling.

The only thing that I don't like is that the mobile is too bigger than what I prevous used.

大宅

我買c616,是否mp3要記憶卡
-joejoelam 寫道:
I am using C616, it is quite good coz I do not have a lot of phone call.

大宅

Dear Wendy99,

Yes, you are right!
It only support memory stick duo.
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

首頁

尾頁

跳至
熱門主題