自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

C6呢牌Full 面膜密了,幾日前又無啦啦緊緊攬著我!我當時即講左句:你做左D對唔住我既野呀!佢話冇!

今晚我訓唔著,我拿他的Whatsapp看,點之比我發覺左佢同一個女仔呢兩個月黎埋埋Whatsapp ,內容有D關心既對話,個女仔其中講左句(你同老婆好返未?)、也有些佢地二個多次約對方食飯,約跑步,個女仔有整野食拿出黎比我C6 ,也有買衫買鞋比我仔!

我看了他呢二個月對話,當中看到覺得有點憤怒,我還有一刻落淚,也看看下他們溫馨的爛gap 我還笑得出,而家我個腦想唔到東西,我還問自己愛不愛佢?我覺得我一早當左佢係屋企人,冇戀愛的感覺了!我可以點呢?

三個月前我轉了部門,返工地點遠了,我早出晚歸!陪家人時間確實少了很多!估唔到就這樣讓人成卜廿

大宅

回覆:告訴你!女人的直覺很準!

估唔到讓人成虛而入

男爵府

歧視條例檢討-> 給小三們入屋, 仲要保障佢地?!
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12912473&extra=page%3D2

請你可以廣傳,

平機會將於2014年7月8日至10月7日進行為期三個月的公眾諮詢。
透過這網頁,你會找到所有相關的諮詢文件,以及讓市民發表意見的資料。

《歧視條例檢討公眾諮詢文件》
http://www.eocdlr.org.hk/tc/document-02.html?f=s&c=white

發郵件給
[email protected]
對歧視條例提交書面意​見

一人一電郵 提議下

對歧視條例提交書面意​見

我建議已婚者再與他人以夫妻名義同居生活的,不能構成定義「事實婚姻關係」。

伯爵府

2016畫展勳章

引用:C6呢牌Full+面膜密了,幾日前又無啦啦緊緊

原帖由 eva0829 於 14-10-03 發表
C6呢牌Full 面膜密了,幾日前又無啦啦緊緊攬著我!我當時即講左句:你做左D對唔住我既野呀!佢話冇!

今晚 ...
咁你有嘜打算 ?

禁止訪問

引用:請你可以廣傳,平機會將於2014年7月8日至10

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:請你可以廣傳,平機會將於2014年7月8日至10

原帖由 msms0117 於 14-10-03 發表
請你可以廣傳,

平機會將於2014年7月8日至10月7日進行為期三個月的公眾諮詢。
你up 緊乜

PCMW  平坐  發表於 14-10-3 07:27
PCMW  法例通過小三同你平起   發表於 14-10-3 07:26

男爵府

樓主 唔好衝動住 唔好比佢知你知 佢一日唔開聲 你都有得揀
想留既 就試下做d野令佢回心轉意 唔需要比佢知你知 會令佢難碪 如果佢仲愛你既 佢自然會斬 扮無事 從新再開始
唔想留既 就暗地裡分佢最多身家 係你應得既

總知 暫時唔好比佢知住 諗清楚先做決定

男爵府

我愛Corina 發表於 14-10-3 03:07
你up 緊乜
Please read it , then you will understand :

歧視條例檢討-> 給小三們入屋, 仲要保障佢地?!
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12912473&extra=page%3D2

珍珠宮

你冇事丫麻??你而家係邊?
點解可以咁冷靜既。。。

男爵府

開心吸收勳章 DHA勳章

jm 加油…一定好hurt...睇到你話見到佢地講既gag …你仲笑得出…你一定係一個好老婆…支持你任何一個決定…

大宅

謝謝你們關心!我冇事!我相信佢地未有不愧行為!只是看兩方對話大家係曖昧關係!

我係咪要扮唔知?我唔知我可否做得到!估計個女仔細我老公十二年左右,重要同一間公司工作,但不同部門,佢地應該時時見到面!

大宅

引用:+jm+加油…一定好hurt...睇到你話見到佢地

原帖由 rosieee 於 14-10-03 發表
jm 加油…一定好hurt...睇到你話見到佢地講既gag …你仲笑得出…你一定係一個好老婆…支持你任何一 ...
我自問不是一個好老婆!真的不是!最基本我連飯都好耐未燒過!為了一份我不喜歡的工作,我早出晚歸!都唔知為D咩?
感情早以覺得淡了,但要分開最可憐是我的兒子,他只得四歲!所以我不會分開!

nobodyfool  為左仔仔樓主要撐住!  發表於 14-10-3 13:27

子爵府

育兒性格勳章 BK Milk勳章

唔好亂諗!
可能係佢認識左個妹,知道女人需要人氹
從而改善雙方關係啫!
如果真係有野,whatsapp你應該feel到
但你睇到嘅都只有爛gag

大宅

引用:C6呢牌Full 面膜密了,幾日前又無啦啦緊緊

今晚 ...
認同…女人直覺好準,我也因第三者現在面對離婚

大宅

引用:唔好亂諗!可能係佢認識左個妹,知道女人

原帖由 panda1985hk 於 14-10-03 發表
唔好亂諗!
可能係佢認識左個妹,知道女人需要人氹
從而改善雙方關係啫!
最幣D爛gag 係佢拿來氹女仔,就像佢當年追我一樣!我都希望我多疑!我諗多左!但我只希望佢地不能開花結果!

大宅

我發覺自己好似傻左,又笑又哭!我其實好累!好想訓!但我訓唔到!我好頭痛!

男爵府

禁jm 會唔會想換份工作…再慢慢同佢尋回愛既感覺?放假就煮幾道佢喜歡既菜色…佢地一齊跑步…你就今日開始提議老公一齊去做運動!有時可能係d妹妹仔主動架炸…可能妳花多d時間係老公度…佢就無禁多時間同佢同事搞曖昧…

侯爵府

引用:我發覺自己好似傻左,又笑又哭!我其實好累

我發覺自己好似傻左,又笑又哭!我其實好累!好想訓!但我訓唔到!我好頭痛!

...
.你同老公傾下先,一個人諗到頭爆

男爵府

而家最好掌握佢既作息時間…我想問…平時老公會自己出門嗎?

男爵府

但如果佢地真係有野…d msg 應該唔會禁笨留record

首頁

尾頁

跳至