自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆:為97回歸出世既bb 有d 心酸!

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

水晶宮

畀面勳章

咁講法我哋啲03年出世沙士仔咪仲慘?
03年沙士出世
09年豬流感冇咗幼稚園畢業禮
2014年6年班呈分同將會畢業。
但我哋冇咁多愁善感。 天災人禍生老病死控制唔到。

大宅

我女兒都是97B,她上星期巳跟我提說過為何偏偏是他們的那些年學校園終結最有紀念的日子都被迫減少多天,真的希望她可順利有中學和大學畢業禮那天

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:下,+撞到咁應+

原帖由 LL1999 於 14-10-03 發表
下, 撞到咁應
係啦,2003 , 2009 +今次

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:因為外甥係回歸年BB+,係what\\\'s+app+group

原帖由 chowqv 於 14-10-03 發表
因為外甥係回歸年BB ,係what's app group 都有呻下。
幼稚園(2003年)因為沙士無左果畢業禮;
小學(200 ...

simple is the best~

男爵府

好邪

大宅

我忘記左. 豬流感果時有搞到咁大獲?

伯爵府

97b 中學畢業一定要搞大慶祝補返數

子爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章

chowqv 發表於 14-10-3 06:39
因為外甥係回歸年BB ,係what\'s app group 都有呻下。
小學(200 ...
我個兒甥都係1996年12月出世, 同你個一樣.

男爵府

唔洗咁多愁善感啊嘛。向前望啦,多睇下非洲果d每日出世既小朋友,就咁樣講,佢地直頭日日都咁悲情。
做人,5好難为自己

公爵府

回覆:chowqv 的帖子

水晶宮

侯爵府

子爵府

醒目開學勳章

回覆:chowqv 的帖子

我女都係97, 多災多難的學生生涯

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

好慘
不過咁嘅人第時先懂珍惜

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

引用:好慘不過咁嘅人第時先懂珍惜 +

原帖由 poodlema 於 14-10-03 發表
好慘
不過咁嘅人第時先懂珍惜
先更加

男爵府

慘慘97BB

大宅

引用:因為外甥係回歸年BB ,係what\\\'s app group

原帖由 chowqv 於 14-10-03 發表
因為外甥係回歸年BB ,係what's app group 都有呻下。
小學(200 ...
我囡囡都係97年出世,小學畢業禮原本已比錢去迪士尼聚餐,跟住取消,成家人都好失望,只得在學校禮堂吃小食。

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

咁陰公

首頁

尾頁

跳至