論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇人最近搵緊海外印傭? 是否仍然非常缺人? 因為早一二個星期問過Agent 話想請人, 但一路都冇回音, 係冇人定Agent 問題?

大宅

BK Milk勳章

回覆:海外印傭

又吾是,我朋友可以有十几人選擇

男爵府

回覆 peony_only 的帖子

吓, 咁即係我D Agent 冇做嘢! 乜佢地咁好生意, 有客都唔做.

珊瑚宮

2021勳章

有d A準,收姐姐錢,姐姐唔會去掛單

有d A準唔收姐姐錢,就好多姐姐坐滿比客揀

玩具萬歲!

大宅

回覆:海外印傭

個人經驗,8月尾時我同時拼兩間agent, 一間比好多我揀,但分別有三次揀啱約好日期面試,最後都突然話比人請左
另一間得4、5個比我揀,一揀就揀中兼面埋試請左

男爵府

回覆 veron86 的帖子

唉, 但我打電話/whatapps 咗比二間Agent話想搵工人, 佢地剩係覆咗OK之後都冇再覆我! 係咪要再催Agent, 或是搵過其他Agent?

子爵府

回覆:bbkingdom 的帖子

我今日幫99去個間請海外印,岩岩返咗新既資料,有成30幾個files,仲有video 睇,兼視像。

[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

大宅

回覆:bbkingdom 的帖子

不如試下直接去舖頭到問,電話佢地無咁着緊

男爵府

回覆 veron86 的帖子

我都係咁諗, 唔該晒.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至