美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

請介紹那款暗瘡膏好用

如題,thank you!

大宅

Re: 請介紹那款暗瘡膏好用

雪完美啦~~~~
去痘之餘真係唔留印
只要暗瘡起頭一二日用
暗瘡即刻謝晒

This is Blythe~~~~~ [img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid106/peb3d24df3abafa538e08eaa01e1ab5cd/f96dbd55.jpg[/img]

大宅

hohomami 寫道:
雪完美啦~~~~
去痘之餘真係唔留印
只要暗瘡起頭一二日用
暗瘡即刻謝晒

Really? 雪完美 暗瘡膏?洗臉膏 ?請問邊隻?

大宅

我都係用雪完美去痘無印精華素, 真係好掂..好似hohomami 咁話只要暗瘡起頭一二日用暗瘡即刻謝晒.
價錢又平......
道道都可買到, 例如Manning, Watson, 藥房等....

珍珠宮

2019新春慶豚圓

I have tried the following items and they are good for acne skin.
1.) 雪完美去痘無印精華素 $46
2.) Ettusais acne gel $2xx
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

我剛去Manning見到雪完美去痘無印精華素減價$3X,打算買,有冇人知佢隻Cleansing gel 得唔得?我想買埋。唔該哂。

大宅

我覺得隻cleansing gel就麻麻la, 比較乾D, 但係佢隻青春浄白瑩采補水面膜就幾好, 用完覺得好補水, 塊面都冇咁乾.....

大宅

我last night買

大宅

Rabbitlee 寫道:
我覺得隻cleansing gel就麻麻la, 比較乾D, 但係佢隻青春浄白瑩采補水面膜就幾好, 用完覺得好補水, 塊面都冇咁乾.....

你講個隻好似響manning買野後加錢換,我家姐用過佢都話幾好,幾補水
This is Blythe~~~~~ [img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid106/peb3d24df3abafa538e08eaa01e1ab5cd/f96dbd55.jpg[/img]

別墅

是醫生開的.我覺得好好用.
我之前都有介紹比其他媽咪的.

BREVOXYL CREAM ( benzoyl peroxide 4%)

大宅

我都即刻買去痘無印精華素,夜晚搽咗,第二朝早立刻睇吓塊面d印,真係淡咗色tim,老公話好似滑咗,真係多謝bk啲媽咪!

大宅

施芭5.5的暗瘡水都唔錯架!
去專門店買好似平少少。

複式洋房

各位媽媽 :
我想問「雪完美去痘無印精華素」係咪一定要有暗瘡先可以茶架?我想去暗瘡印,可唔可以洗完面當lotion咁茶架?

大宅

雪完美真係唔錯!
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

大宅

我係做佢成面搽, 之前起左好多粒粒, 呀妹話好用. 咁就試下, 真係少左好多喎, 就一路用. 我仲用埋佢隻洗面膏添呀. 老公都話靚左好多. 都唔知係白鳳丸好定係佢好?

首頁

尾頁

跳至