自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

事緣:c6個同事去追個女仔(約20歲),但之前從唔識對方,c6同事稱A君,女仔稱C小姐
本來C小姐就無意與A君拍拖,但由於C小姐想出部新電話(其實C小姐宜家用緊果部都好新款,只不過設計同軟件0既問題,成日HAM機),
C:就同A君講我想要部新電話,
A:好
C:可唔可以幫我交電話費呀,好貴呀
A:好(但唔知幾錢,結果$5XX)
A:(過左2日)我點解要無端端買0野俾你呀,你有唔係我邊個......
經多番朋友話完之後
A:除非你應承做1件事
C:做咩呀
A:你話男人想女人做D咩(唔洗多講啦)
C:唸下先
果日就已經成日訓係A君博頭同Q手

過左幾日,A與C1齊出街買左部電話,但仲未咩咩.................
點解宜家D女仔.................唸D咩嫁..............
我不是任你處置
專借吾還

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

dd就係傳說中既港女lo

珍珠宮

係啦, 有代溝啦, 尼個c小姐都係做貨腰咯(而家叫援交)...真悲哀....

大宅

出1出街洗左成萬蚊....................
但A君之前有無數次俾女仔呃錢經驗...........
A君每月人工唔係好多..............
我不是任你處置
專借吾還

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔好意思得罪講, a 君都唔好得去邊, 開到聲咁講, 而且佢揀親 d 女仔都係咁, 可能都只係睇外在喎.

珍珠宮

原文章由 jjbby 於 08-2-25 12:18 發表
出1出街洗左成萬蚊....................
但A君之前有無數次俾女仔呃錢經驗...........
A君每月人工唔係好多..............

咁...a君仲唔醒都係冇得救啦... 遲早又爆卡架乍...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

大宅

原文章由 gucci_ha 於 08-2-25 12:16 發表
dd就係傳說中既港女lo

C小姐唔係HK出世,(我無歧視呀,唔好鬧我住)
A君之前俾HK同同胞都呃過無數次.................
但從不醒覺..................
作為佢身邊0既朋友已經習慣............
勸到口水乾...........都係咁..............
我不是任你處置
專借吾還

珍珠宮

原文章由 jjbby 於 08-2-25 12:24 發表

A君之前俾HK同同胞都呃過無數次.................
勸到口水乾...........都係咁.............. ...

我覺得唔駛介定係港女定乜女咯, 尼d叫物慾男女, 戲係日日上演, 一個願打一個願崖, 樓主你要小心, 我怕a君會累到你地乍.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 jjbby 於 08-2-25 12:24 PM 發表

勸到口水乾...........都係咁.............. ...

呢個就唔關係邊度出世的事, 唔知你地有無睇過近期的性本善, 係而家興的經濟援交......

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好 cheap 呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

一買一賣

男爵府

而家D女仔為錢可以出賣自己....真係CHEAP.
個男仔明知女仔係為錢而同自己一齊, 都係CHEAP

大宅

原文章由 tkkmama 於 08-2-25 12:20 發表

咁...a君仲唔醒都係冇得救啦... 遲早又爆卡架乍...

張CARD俾之前女朋友偷左,碌爆左無報警,宜家無咭用.....
我不是任你處置
專借吾還

侯爵府

BK Milk勳章

珍珠宮

原文章由 jjbby 於 08-2-25 12:37 發表

張CARD俾之前女朋友偷左,碌爆左無報警,宜家無咭用.....

哈哈~~~我可以講... 佢可以陸續有來呀, 佢同你地咁坦白, 總之要好小心呀~~

大宅

hk 女仔又好, 大陸女仔又好,
真係要睇個女仔心態,
咁岩撞正貪錢就會咁

首頁

尾頁

跳至