少年成長

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章

老公發功,要個女揀男朋友定老豆!話我種容個女拍拖,吾阻止就係等同知情者,已觸犯疏忽照顧兒童的罪行,有咩事係我害死個女,而我就要坐監比人告,萬一個女有事,一定吾會原諒我!我做老豆既教女你吾好出聲!一句:老婆,我無野同你好講就出門返工去!好激氣

男爵府

熱血勳章

回覆:新一輪大戰,死撐中

我害死個女?!好快做外婆!那他在迫個女揀,吾殘忍?吾怕個女走佬,吾驚個女跳樓?口口聲聲話個女吾成熟,實會出事,那他想個女開邊範?我吾擔心,我吾驚咩?我選擇盡量睇住佢地,一路陪他們行,要合要分,吾輪到我留,亦吾輪到我拆,我無能力操控他們,我不是神!我吾識教女,成個家出現很大的裂縫,夫婦,母女,父女,姊妹的關係原來如此脆弱

公爵府

你女女幾多歲 ?

珍珠宮

what happen ??

伯爵府

嘩..危機....

男爵府

熱血勳章

女快15了

男爵府

熱血勳章

女拍拖,她爸狂鬧,話吾可以比個拍,要係出事前阻止她,大左個肚實拉個死仔包生監喎!要拍拖就吾好再叫他做老豆,話當生少個,有事他吾會睇個女喎

男爵府

熱血勳章

打錯好多字!拍拖,坐監,明白嗎?

公爵府

LKS媽媽 發表於 14-10-14 13:56
打錯好多字!拍拖,坐監,明白嗎?
看得出你心情很混亂...15歲 也的確細左D.以我所見...由中學開始拍拖果D最終都是分手收埸的.因為當孩子入左大學之後眼光不同左.人也長大左.現實左..

用戶要求終止服務

男人,唉!難忍!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

珍珠宮

LKS媽媽 發表於 14-10-14 13:54
女拍拖,她爸狂鬧,話吾可以比個拍,要係出事前阻止她,大左個肚實拉個死仔包生監喎!要拍拖就吾好再叫他做 ...
Instead of banning her, I think it's better to encourage her to develop a healthy relationship with the boy. My son is 10 but he has a gf already. We try to set boundaries for him. We told him what's wrong with his behavior, for example, it was wrong to ask for a girl's underpants, etc. Encouraging a normal relationship is better than creating a phobia of bf/gf relationship. You should ask your husband, "do you want your daughter to be unmarried for her whole life?"

男爵府

熱血勳章

每個男人食人地個女就好地地,到自己有女就驚個女比人食!

男爵府

熱血勳章

他當年讀中學時米又已經和女同學拍拖

複式洋房

你老公好有問題播

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

LKS媽媽 發表於 14-10-14 13:54
女拍拖,她爸狂鬧,話吾可以比個拍,要係出事前阻止她,大左個肚實拉個死仔包生監喎!要拍拖就吾好再叫他做 ...
老豆會咁驚係因為佢自己同年紀時對心儀女仔有不純潔思想/行為 不過你唔好篤爆佢

瑪瑙宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

goodsnooky 發表於 14-10-14 18:50
Instead of banning her, I think it's better to encourage her to develop a healthy relationship with ...

水晶宮

樓主,你囡囡的男朋友是否中學未畢業,就不想讀,而要出來工作的那一個,如果是,真的很難怪你老公,我都會擔心.

男爵府

熱血勳章

而家學校收左他入學了,我咁耐都好想他倆(自然死亡),我越出招拆,他倆反而越堅持。我女好硬頸,講到拍拖,她連老師,社工和老豆的提問真的一句都吾回應,只是係咁流淚,她怕會連累男朋友無書讀!

男爵府

熱血勳章

我和二個大女是她的傾訢對象,她說個個都想迫死佢地我更心煩,眼見老公對女兒的進迫,我很難過

別墅

定d黎,越沖動越難搞

首頁

尾頁

跳至