美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有無媽咪join咗phyical半價月費計劃?

唔係廣告賣兩個人申請先有果隻,而係for舊會員既'優惠'...有無媽咪係舊會員,依家join咗呢個plan???如有,有無老點成份???佢家吓email咗份form俾我叫我半價join,但要一俾要俾半年錢,但又話可以分十二個月分期付款???仲叫我可以叫啲朋友一齊join... 唔知會唔會老點我...

民房

Re: 有無媽咪join咗phyical半價月費計劃?

我join咗phyical都2年了,但都冇收到風喎,
你可否sent

別墅

I just joined via their road show at causeway bay. They have offered 2 different plan :
1. $150 x 12 + 299 = $2099 for 13 months (cannot entry during peak hour 5:00pm - 7:45 pm)

2. $150 x 12 + 299 + 299 = $2398 for 14 months
(entry at anytime except Shatin)

monthly fee 可以分十二個月 pay by credit card. It seems 冇老點成份.

民房

係咪舊會員都得呀?

子爵府

2019勳章 醒目開學勳章

beebee234 寫道:
I just joined via their road show at causeway bay. They have offered 2 different plan :
1. $150 x 12 + 299 = $2099 for 13 months (cannot entry during peak hour 5:00pm - 7:45 pm)

2. $150 x 12 + 299 + 299 = $2398 for 14 months
(entry at anytime except Shatin)

monthly fee 可以分十二個月 pay by credit card. It seems 冇老點成份.

我都join左via road show at Kornhill. 眞係冇老點!不過我join只得1個plan ($150 x 12 + 299 = $2099 for 13 months)仲可以係peak hour用tim!包私人教練1堂,130次的courses (eg. yoga, 健康舞....)!我做左2個月我覺得幾好喎,冇問題!

子爵府

如果係咁,睇吓我幾時有空閒去join先...^^:家吓我間舖準備摺埋...所以都有好多嘢煩,同埋至緊要啲錢唔fing得!!!

男爵府

band..
你已決定關店嗎??

大宅

bandband,
你做邊行生意咁煩?
我減肥都唔成功, 都係有壓力就想食 :-(

子爵府

arron 媽,

係呀... :-( 其實我呢排都為咗呢件事而煩,得我一個養家,我老公仲未有嘢做,同埋我又唔捨得雙手'讓'哂啲客俾天然,今日先至收到佢地電話,問我地係咪唔做,幾時走,話佢地會响我依家做緊嗰區(北角)開分店...我真係唔想無哂啲熟客,但我真係無錢再開舖,咁可以點,有時真係覺得做生意真係唔可以老實好人,但我係基督徒,真係過唔到自己嗰關...所以我一直都覺得做生意呢樣嘢真係唔啱基督徒做...

pangpuiyee,

我係賣美髮用品架,成間舖都係賣天然護髮用品中心既貨,因為係親戚介紹入行,所以都算係佢地既姊妹舖,但佢地賺大錢都唔關我地事,我地既關係就即係佢地係獨家代理,我地問佢攞貨咁解;佢地都有提議我直情入去打工做店長,但真係做員工囉,唔會有咩優待,隨時的我走嗰隻,咁我又唔想囉,始終係得佢地俾啲貨多人買而又賺到錢(比出面其他牌子產品),唔想因為我入去打工而破壞咗現時既關係,搞到我無得入佢地啲貨嚟賣...我呢幾個月都係因為咁而有壓力,減唔到肥住,要食吓嘢氹番自己開心少少...所以我都要等我經濟穩定啲先至考慮呢啲駛費(娛樂,做gym..).

首頁

尾頁

跳至