潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

雪紡裙應該配搭咩鞋同衫呢?

如題.
謝謝!

複式洋房

Re: 雪紡裙應該配搭咩鞋同衫呢?

I wear fabric boot with it. You may try it with light color boot too.

大宅

雪紡裙一定要襯 高跟鞋, 若果係淺色或花花蝴蠂 pattern, 最好襯淺色高跟鞋, 同埋最好要露趾, 若果係深色, 咁就深色高跟鞋就OK, 但我個人覺得boot 就winter feel 多D, 唔係好配雪紡料
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

大宅

如果配平底圓頭淺色鞋, 大家點睇呢?
唔該!

複式洋房

It's still Spring time lah......match with boot is good, dont you have boot in light color ?? I have lycra fabric boot in Beige, it's very nice to wear boot in Spring time.

大宅

正如chunchunbb423講襯高跟鞋係最好,
但如果著唔慣高跟鞋的話,
著矮小小1-1.5吋都好

amypunwm,
如果配平底圓頭淺色鞋,我覺得都可以,
young look d !

子爵府

育兒性格勳章

我舊年都係著白色雪紡裙+ 圓頭鞋. 我都係覺得咁著會young d.

[quote]如果配平底圓頭淺色鞋,我覺得都可以,young look d!

別墅

我怕冷, 想著件小外套, 又不想用披肩, 有咩好介紹
http://www.Fimakeup.com

大宅

嗯,雪紡裙,細緻涼鞋,小小的緊身外套,復古頸鍊....
laughin' to keep from cryin'

別墅

It also looks good with jeans an colourful sandles.

首頁

尾頁

跳至
熱門主題