嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

bb床可以目訓到幾大呢?

如題。
正義或會遲來但不會缺席

大宅

Re: bb床可以目訓到幾大呢?

一般四歲都可以

公爵府

其實要睇下您張bb床有多大ja!! 如果是22"x38"一般size bb 一般目訓到二歲! 如果是歐洲size一般目訓到四歲!

子爵府

Luzern,

THANKS. 我張床25.5吋X42吋,咁應該都係

正義或會遲來但不會缺席

大宅

問題係怕佢識climb 會fall down 喎!(sorry 中文打唔出) :-( :-( mine 27" X 52"(matress size)

大宅

我個仔都試過在屋企張BB床climb, fall down 連公立醫院的BB床都照climb, 好在無跌(成個大人咁高).........都怪自己無睇實佢, 佢要逃出生天

我唸訓覺先比佢上床, 起身落床都唔會fall down 0既.........我同個仔同房, 佢宜家兩歲幾, 就未試過夜半起身climb床
我打算佢三歲後才比佢自己訓一間房

男爵府

一般都可以訓到2-3歲, 除非你個張床既size太細啦

複式洋房

Dear all.
my baby is 15 mths..she's very active and always climb up the baby's bed, and don't know when will she be falling down..??!! very scare.
and want to change a bed, could you tell where can i buy a toddler's bed other than Toys' R Us and Ikea..???thks..

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

囡囡兩歲時就換左張小朋友床比佢,唔再訓bb床

複式洋房

我在宜家買的BB床
可以用到七八歲架!!!

複式洋房

i c.. thks.

首頁

尾頁

跳至