自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

其實都發生咗一段時間,有次我去睇嘢,我見有個大約4~5拾歲嘅c9放袋,我初時都冇留意,

c9放完袋又返轉頭,話唔記得攞番個塵袋,sales話冇得比,放袋要連塵袋冇得比番,跟住c9

大約係話點會連塵袋之類,sales又話放袋係連塵袋唔連就唔係你而家個價錢,一係比番個袋佢

,一係就扣佢錢,c9無奈走咗,之後sales仲話"哼,個個月月尾都實有d咁嘅人",另一個就話"咪係囉"

我覺得佢地好衰,我就走咗,乜放袋一定要連塵袋嘅咩?唔係個個月都有人放袋,你地邊有貨源,

點解要睇唔起人

用戶要求終止服務

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:上次見到有個人去vcity brand ×××放袋

佢其實都好似有新袋賣。如果唔想俾個塵袋,應該一早收埋唔好拎到鋪頭,Sales問起就求其話唔見左。

望咩呀望

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章 BK Milk勳章

唔係個個月月尾有ed人,佢地有工返

唔好點評我,電話睇唔到點評

男爵府

引用:唔係個個月月尾有ed人,佢地有工返

原帖由 mulan1985 於 14-10-17 發表
唔係個個月月尾有ed人,佢地有工返

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

水晶宮

行行豬 發表於 14-10-17 09:29
其實都發生咗一段時間,有次我去睇嘢,我見有個大約4~5拾歲嘅c9放袋,我初時都冇留意,

c9放完袋又返轉頭 ...
最憎哩D狗眼Sales....又未係搵嗰三幾萬一個月!!! 不知所謂 !!!!!

首頁

尾頁

跳至